Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΣ Γ.Σ. «ΙΚΑΡΟΣ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΣ Γ.Σ. «ΙΚΑΡΟΣ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Την πρώτη πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο νεοσύστατος Γ.Σ. «Ίκαρος» Ν. Ιωνίας, σε μία όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (3/2), στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕ.Λ. Ν. Ιωνίας, παρουσία αθλητών και αθλητριών, μελών και φίλων του συλλόγου, καθώς και παραγόντων της πολιτικής, αθλητικής και θρησκευτικής ηγεσίας του τόπου.

ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΙΤΑΣ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η εορταστική εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ, ο οποίος έκοψε το πρώτο της κομμάτι, αφιερώνοντάς το όπως πάντα στον Ιησού Χριστό, και στη συνέχεια ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή πορεία στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Αμέσως μετά, το εφηβικό τμήμα του Χορευτικού Εργαστηρίου Νέας Ιωνίας, υπό τη διδασκαλία των κ.κ. Μάνθα Ζήβα και Δημήτρη Μήτση, παρουσίασε ένα όμορφο χορευτικό πρόγραμμα με χορούς από την Κωνσταντινούπολη, την Ιωνία και γενικότερα την ευρύτερη περιοχή της Μικράς Ασίας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

ΟΜΙΛΙΑ κ. ΣΑΛΜΑ

Κατόπιν, ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Χάρης Σαλμάς, αφού ευχαρίστησε όλες και όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, ανέφερε πως: «Ο σύλλογός μας, αν και νεοσύστατος, σε ελάχιστο διάστημα λίγων μηνών έχει κατορθώσει να έχει όλα τα νομιμοποιητικά στοιχεία, να είναι πλήρως αναγνωρισμένος από τους κρατικούς φορείς, όπως ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφέρεια, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Εφορία, το Μητρώο του Δήμου, να έχει τα δικά του ενοικιαζόμενα γραφεία κοντά στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας, να αριθμεί αυτή τη στιγμή πάνω από 120 μέλη και να αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Και όλα αυτά χάρη στις ακούραστες προσπάθειες και προσφορές τόσο των μελών και των προπονητών, αλλά και των χορηγών του, και πάνω από όλους των παιδιών. Ο καθένας προσφέρει με τον τρόπο του, πρόθυμα και με πάθος θα έλεγα, χωρίς να λυπόμαστε τον κόπο, ώστε να φτάσουμε το συντομότερο στο ποθητό αποτέλεσμα. Το μόνο που μένει από πλευράς κρατικών φορέων (μιας και είναι και ο Δήμαρχος εδώ σήμερα), είναι να μας δοθούν ώρες στο γήπεδο. Κύριε Δήμαρχε, περιμένουμε τη βοήθειά σας στον τομέα αυτόν. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα, αλλά έχουμε και μεγάλες προσδοκίες για την επίτευξη των στόχων μας, ώστε να προωθήσουμε την ομάδα ψηλά και να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα παιδιά μας και στην τοπική κοινωνία. Η αγάπη μας για τον κλασικό αθλητισμό είναι αυτό που ωθεί τα βήματά μας, επιδιώκοντας να αναπτυχθεί ο σύλλογός μας και στον αγωνιστικό τομέα, διαθέτοντας ένα μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο φυτώριο από παιδιά (με τις Ακαδημίες), που ταυτόχρονα προετοιμάζονται με τους έμπειρους προπονητές μας για τους αγώνες που έρχονται για τώρα, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Όλοι μαζί ενωμένοι αγωνιζόμαστε να προσφέρουμε τις ιδανικότερες συνθήκες στα παιδιά μας, να αφιερωθούν σε αυτό που επέλεξαν να κάνουν, αφιερώνοντας τον χρόνο τους σε αυτό που πάνω από όλα αγαπούν: τον αθλητισμό. Δεν θέλω να σας κουράσω. Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη στις οικογένειές σας και ένα καλό αγωνιστικό έτος για τον σύλλογό μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, που είστε απόψε μαζί μας.».

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, έκοψε ένα κομμάτι από την πρωτοχρονιάτικη πίτα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Να ευχηθώ καλή χρονιά, δημιουργική, με υγεία και επιτυχίες για τον σύλλογο και πάρα πολλές, άπειρες, κοπές πίτας στη συνέχεια. Όλοι γνωρίζετε πως βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση με το γήπεδο. Ελπίζω ότι σύντομα θα προχωρήσουμε στη λύση κάποιων εκκρεμοτήτων που υπάρχουν, να δοθεί η δυνατότητα στον «Ίκαρο» να κάνει πιο καλύτερα τη δουλειά του.».

Αμέσως μετά, έκοψαν κομμάτια βασιλόπιτας και ευχήθηκαν: ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, η εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας κ. Γκέλλυ Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου, Α΄ Ειδικός Γραμματέας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Θανάσης Ράπτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μιλτιάδης Καναβός και Βασίλης Χριστοδούλου από τη «Δημιουργία Αλληλεγγύη», ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ν. Ιωνίας κ. Παναγιώτης Τσεκούρας κ.ά..

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών, με πρώτη την Ολυμπιονίκη στο άλμα εις τριπλούν κ. Χρυσοπηγή Δεβετζή, ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκαν: η νεαρή αθλήτρια των 400 μ. και των 400 μ. με εμπόδια κ. Άννα Κιάφα, η οποία ψηφίστηκε ως η καλύτερη αθλήτρια κάτω των 20 ετών για το 2017, καθώς και ο πρωταθλητής κολύμβησης, χειρηλασίας και παρατριάθλου, κ. Αντώνης Παππάς.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση (στην οποία διακρίναμε -μεταξύ πολλών άλλων- τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» και προπονητή του «Ικάρου» κ. Ηλία Γκαραβέλα, το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας κ. Σωτήρη Σκευοφύλακα, την Αντιπρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνα Σιμονετάτου-Καλέμη, καθώς και τη διακεκριμένη αθλήτρια των 200 μ. και 400 μ. κ. Μαρίνα Βαρσαμίδου), ολοκληρώθηκε με την κλήρωση δώρων για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, αφήνοντας σε όλους τους παριστάμενους, μικρούς και μεγάλους, τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Παναγιώτα Σούγια

 

Η Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων του συλλόγου κ.Σπυράτου

 

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Χάρης Σαλμάς

 

Ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης

 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Παναγιώτης Μανούρης

 

Η εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας, κ. Γκέλλυ Σακκαλόγλου 

 

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Φώτης Τσομπάνογλου 

 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου

 

Ο Α΄ Ειδικός Γραμματέας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., κ. Θανάσης Ράπτης

 

Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Μιλτιάδης Καναβός, «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

 

Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Βασίλης Χριστοδούλου, «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

 

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, κ. Αντώνης Καρβουνιάρης 

 

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ν. Ιωνίας, κ. Παναγιώτης Τσεκούρας

 

Αριστερά, η δασκάλα του Χορευτικού Εργαστηρίου Νέας Ιωνίας, κ. Μάνθα Ζήβα

 

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» και προπονητής του «Ικάρου» κ. Ηλίας Γκαραβέλας

 

Η φωτογράφος κ. Περράκη

 

Η Ολυμπιονίκης στο άλμα εις τριπλούν κ. Χρυσοπηγή Δεβετζή

 

Η αθλήτρια των 400 μ. και των 400 μ. με εμπόδια κ. Άννα Κιάφα

 

Ο πρωταθλητής κολύμβησης, χειρηλασίας και παρατριάθλου, κ. Αντώνης Παππάς, με το μέλος του ΔΣ κ. Λάμπρου

 Καταχωρήθηκε την: 10/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!