Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» 
Τα νέα της πόλης μας

O Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ξάνθος Μαϊντάς

ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»

Το Ίδρυμα «Τάκης Σινόπουλος-Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης», σε συνεργασία με τον Ιωνικό Σύνδεσμο, στο πλαίσιο της καθιερωμένης απονομής των διπλωμάτων αποφοίτησης στους σπουδαστές του, πραγματοποίησε την Κυριακή (24/6) το βράδυ μια υπέροχη, ιδιαίτερα ποιοτική εκδήλωση, διανθισμένη με υπέροχες μελωδίες από τους ταλαντούχους νεαρούς μουσικούς κ.κ. Ειρήνη Τζαμτζή (φωνή) και Στέφανο Μπακάλη (κιθάρα), οι οποίοι παρουσίασαν με εξαιρετικό τρόπο τραγούδια σε στίχους γνωστών ποιητών, τους οποίους νωρίτερα απήγγειλε η ηθοποιός κ. Σοφία Μάνεση, αποσπώντας όλοι τους το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, που κατέκλυσαν τον χώρο του Ιδρύματος.

Την όμορφη αυτή ποιητική εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ξάνθος Μαϊντάς και ο Πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Γιάννης Κοντίτσης, ενώ στη συνέχεια, αμέσως μετά από τα μουσικά δρώμενα, ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων αποφοίτησης στους σπουδαστές του Νεανικού Εργαστηρίου Ποίησης, που επέδωσαν στα πνευματικά παιδιά τους η καθηγήτρια του πρώτου κύκλου σπουδών, φιλόλογος και ποιήτρια κ. Τασούλα Καραγεωργίου, καθώς και του δεύτερου κύκλου, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και, επίσης, ποιήτρια κ. Λιάνα Σακελλίου.

Κατόπιν, σπουδαστές όλων των ετών του «Εργαστηρίου», καθώς και παλαιότερων, που έχουν ήδη αποφοιτήσει, απήγγειλαν δικά τους ποιήματα, κάνοντας ιδιαίτερα υπερήφανο τον κ. Μαϊντά, ο οποίος εμφανώς ικανοποιημένος καμάρωνε τις ποιητικές επιδόσεις τους.

Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου, ο ποιητής και συγγραφέας κ. Χρίστος Ρουμελιωτάκης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Ιωνικού Συνδέσμου κ.κ. Λάζαρος Βουδούρης και Φανή Κυριακάκη αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε με λογοτεχνικού περιεχομένου συζητήσεις, καλό κρασί και εύγευστα εδέσματα.

 

Απόστολος Σαλονικίδης

 

H ηθοποιός κ. Σοφία Μάνεση

 

Από αριστερά, ο ποιητής κ. Χρίστος Ρουμελιωτάκης και ο πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Γιάννης Κοντίτσης

 

 

 Καταχωρήθηκε την: 05/07/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!