Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 7η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 7η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (6/6), στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου Ν. Ιωνίας, στα Πευκάκια, η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσαν οι εθελοντές αιμοδότες σχολείων της Ν. Ιωνίας.

Με κεντρικό σύνθημα: «Δώσε λίγο από το αίμα σου & χάρισε 3 ζωές…», η σημαντική αυτή δράση υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή δεκάδων Ιωνιωτών και Ιωνιωτισσών, δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα, χάρη στη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Γενικού και Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», το επιστημονικό προσωπικού του οποίου διασφάλισε την τήρηση των κανόνων καλής πρακτικής για την προστασία των αιμοδοτών.

Μιλώντας στην ΙΟΝΙΑΝΕΤ, η κ. Δέσποινα Τσίπα, υπεύθυνη της αξιέπαινης αυτής δράσης μαζί με την κ. Μαρία Ζαχουδάνη, δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Πραγματοποιούμε ήδη την 7η Εθελοντική Αιμοδοσία των σχολείων της Νέας Ιωνίας. Μέχρι τώρα συνεργαζόμαστε 12 σχολεία και συζητάμε και με άλλα σχολεία, ώστε να ενταχθούν κι αυτά στη συγκεκριμένη δράση μας. Θέλουμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους αιμοδότες μπορούμε. Ο σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα, ώστε να έχουμε πολλά αποθέματα μονάδων αίματος, για να μπορούμε να καλύπτουμε ανά πάσα στιγμή, πέρα από τους ίδιους τους αιμοδότες και τους οικείους τους, και όλα τα παιδιά σε περίπτωση που συμβεί κάτι κακό. Ευχόμαστε, βέβαια, ποτέ να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Επίσης, ευχόμαστε να «λήγει» το αίμα και να το πετάμε, αρκεί να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμη επάρκεια. Ακόμη, πέρα από αυτό, κάνουμε και άλλες εθελοντικές δράσεις, όπως μαθήματα Πρώτων Βοηθειών κ.ά. παρόμοιες, με τις οποίες προσπαθούμε να μυήσουμε τα παιδιά γενικότερα στον εθελοντισμό. Και, φυσικά, όποια άλλη καινούργια δράση σκεφτούμε, που να αφορά στα παιδιά μας, θα την εντάξουμε στις δραστηριότητές μας. Επιδιώκουμε να γίνουμε μια μεγάλη, γερή και δυνατή οικογένεια εθελοντών αιμοδοτών, που να αποτελούμε παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Προς το παρόν δεν μας βοηθάει κανένας φορέας και ό,τι κάνουμε, το κάνουμε μόνοι μας. Οι μόνοι που μας στηρίζουν στο έργο μας είστε εσείς, το ΙΟΝΙΑΝΕΤ, και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.».

 

Παναγιώτα Σούγια

 

 

 Καταχωρήθηκε την: 10/06/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!