Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ τ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. Φ. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΝΟΤΗΤΑ" 
Τα νέα της πόλης μας

Δημοσιεύουμε την επιστολή του τ. Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Φώτη Τσομπάνογλου (που δημοσιεύθηκε στο προφίλ του στο facebook) προς το δημοτικό συμβούλιο Ν. Ιωνίας σχετικά με την πρόσφατη διαγραφή του από τη δημοτική ομάδα της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ". Όπως δηλώνει συνεχίζει ως ανεξάρτητος δημ. σύμβουλος.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Tο Σάββατο 3/3/18 αργά το βράδυ αναρτήθηκε από τοπικό μέσο ενημέρωσης το πρακτικό της συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ” πριν πρωτοκολληθεί και μου επιδοθεί νόμιμα και επίσημα, λόγω του ότι στην συγκεκριμένη συνεδρίαση αποφασίστηκε η διαγραφή μου και η αποπομπή μου από την θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής.

Μάλλον φοβήθηκαν κάποιοι ότι μπορεί να μετανιώσει η δημοτική ομάδα και πάρει πίσω την απόφαση της.

Στο κείμενο αναφέρεται ως αιτία της διαγραφής η εναντίωση μου σε ομόφωνες αποφάσεις της δημοτικής ομάδας που αφορούν την αντικατάσταση και τον ορισμό Αντιδημάρχων ως το τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής το 2019 και όχι φυσικά η εναντίωση μου στο γνωστό παράκεντρο εξουσίας που κυριολεκτικά έχει διαλύσει την “ΕΝΟΤΗΤΑ” και παραλύσει την λειτουργία του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.

Το γεγονός ότι η "αντικατάσταση" αφορούσε μόνο το πρόσωπο μου καταδεικνύει το έωλο των ισχυρισμών και την προειλημμένη απόφαση η οποία βέβαια δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία μιας και φρόντιζαν πότε εν τρικυμία πότε εν ευθυμία να το διαρρέουν τα εξωθεσμικά παπαγαλάκια...

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και τον καθένα ξεχωριστά που ψήφισαν την διαγραφή μου (πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο μου) αφού πίστεψαν όπως λένε ότι έτσι υπηρετούν ευσυνείδητα την αποστολή τους αλλά και τις αρχές και τις αξίες που αναφέρονται στην ιδρυτική πράξη της Ενότητας για την Νέα Ιωνία.

Συνεχίζω την Αυτοδιοικητική μου πορεία σαν Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος αντλώντας δύναμη από την πραγματικά συγκινητική συμπαράσταση, παρότρυνση και στήριξη των Συμπολιτών μας αλλά και πλήθους υπαλλήλων του Δήμου μας.

Σύντομα κάτω από λιγότερο φορτισμένες συναισθηματικά συνθήκες θα τοποθετηθώ αναλυτικά για όλα τα ζητήματα της πόλης.

Τσομπάνογλου Φώτης

Δημοτικός Σύμβουλος

Υ.Γ. Μου λεν αν φύγω από τον κύκλο θα χαθώ, σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ!
Καταχωρήθηκε την: 09/03/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!