Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Ο. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ "ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ" ΣΤΗ "ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ" 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυναμική η παρουσία του Γ.Ο. Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει» στο 28ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους τη θρυλική «ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ» που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με σκοπό να φέρει πιο κοντά στον αθλητισμό τη νεολαία ανταλλάσοντας απόψεις σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού.

Στη Γυμναστράδατο παιδικό τμήμα του Γ. Ο «Εν Κινήσει» έλαβε μέρος με δύο προγράμματα, ένα στη Ρυθμική Γυμναστική και ένα στο Μοντέρνο Χορό, με προπονήτριες την κ. Αγγελική Κλημεντιώτου, την κα Εύα Καραχάλιου και την χορογράφο του συλλόγου μας κα Έμιλυ Ματθαιακάκη. Μεγάλη έκπληξη ήταν το τμήμα ενηλίκων το οποίο αποτελούσαν μέλη του συλλόγου ηλικίας 17 έως 64 χρονών στέλνοντας το μήνυμα «Για πάντα νέοι» μέσω της δια βίου άσκησης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου κος Νίκος Μπάμπαλος, ο επικεφαλής της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη κος Παναγιώτης Μανούρης, η αντιδήμαρχος Ηρακλείου κα Δέσποινα Αιβατζίδου - Ποριώτου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ κος Σπύρος Αμανατίδης, η αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής Ν. Ιωνίας κα Κωνσταντίνα Σιμωνετάτου – Καλέμη, η γραμματέας του ΔΣ του Δήμου Ηρακλείου και ο κος Σκευοφύλακας Σωτήρης μέλος του Δ. Σ του ΟΠΑΝ.

 Καταχωρήθηκε την: 13/06/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!