Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ 
Τα νέα της πόλης μας

Συνάντηση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας - Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ με την Αντιπεριφερειάρχη

Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ είχε την Τετάρτη 6 Μαρτίου, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Σοφία Κορωναίου.

Η συνάντηση με τον Σεβασμιότατο πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα με την Αντιπεριφερειάρχη να εξάρει το σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ, μέσω του δικτύου αλληλεγγύης και προνοιακών δομών που έχει αναπτύξει στην περιφέρεια της Ι.Μ. Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Ιωνίας. Οι δυο μεριές συμφώνησαν και σε μετέπειτα συνεργασίες πάνω σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Συζητήθηκε, τέλος, διεξοδικά το μεγάλο έργο της κατασκευής του «Ιωνικού Κέντρου» μια πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται -με την συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής-  η δημιουργία  χώρου πρασίνου και αναψυχής, καθώς επίσης υπόγειου χώρου στάθμευσης. Αμέσως μετά η κ. Κορωναίου μαζί με τον Σεβασμιότατο και τον Δήμαρχο Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο.

Πηγή: www.patt.gov.grΚαταχωρήθηκε την: 14/03/2019
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!