Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ 
Τα νέα της πόλης μας

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ν. Ιωνίας περιόδευσε ο Γιάννης Πρωτούλης

Κάλεσμα στους εργαζόμενους του Δήμου Ν. Ιωνίας, που δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, με μισθούς-ψίχουλα και σε διαρκή ανασφάλεια να στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές απήθυνε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε μαζί με τον Κώστα Κατιμερτζόγλουυποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στη Νέα Ιωνία και τον  Παναγιώτη Τσουκαλά, δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματά τους και για τις διεκδικήσεις του ΚΚΕ.

Στάθηκε στο γεγονός ότι στην Τοπική Διοίκηση «ανθούν» όλων των ειδών οι εργασιακές σχέσεις, με ευθύνη της κυβέρνησης, αλλά και των δημοτικών αρχών που στηρίζουν αυτό το δρόμο ανάπτυξης: Εργαζόμενοι ορισμένου χρόνου, 8μηνίτες, «παρατασιούχοι», «3Κ», «κοινωφελίτες» είναι μερικές από τις σχέσεις εργασίας που εφαρμόζονται στους δήμους.

Αναφέρθηκε επίσης στα δεκάδες εργατικά ατυχήματα, με θύματα εργαζομένους στην καθαριότητα και σε άλλες ειδικότητες στην Τοπική Διοίκηση, ως αποτέλεσμα της εντατικοποίησης και του ότι εργαζόμενοι μετά από χρόνια ανεργίας, χωρίς εκπαίδευση και με άσχετες ειδικότητες με το αντικείμενο που τους αναθέτουν εκτίθενται σε πάρα πολλούς κινδύνους.

Ανέδειξε επίσης ότι αυτή η γενικευμένη ευελιξία που πάει μαζί με την εξαθλίωση αποτελεί στοιχείο της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και των άλλων κομμάτων του κεφαλαίου, όπως και των συνδυασμών τους που συμμετέχουν στις εκλογές. Άλλωστε αυτά τα κόμματα, σημείωσε, καταψήφισαν την πρόταση του ΚΚΕ στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης για κατάργηση του άρθρου που απαγορεύει τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων. 

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσαν τους εργαζόμενους να κάνουν κριτήριό τους το δίκαιο αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ μπροστά στις κάλπες ώστε να δυναμώσει κι άλλο η πάλη για τις σύγχρονες εργατικές - λαϊκές ανάγκες.

 

Πηγή: www.902.gr

 Καταχωρήθηκε την: 14/03/2019
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!