Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 9η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

Μέλη της Ομάδας «Εθελοντές Αιμοδότες» και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Νέας Ιωνίας

ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 9η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η Εθελοντική Αιμοδοσία, που συνδιοργάνωσαν η Ομάδα «Εθελοντές Αιμοδότες» και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Νέας Ιωνίας, που πραγματοποιήθηκε με αθρόα συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών το μεσημέρι της Τετάρτης (6/3) στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου ΓΕ.Λ. Νέας Ιωνίας, με τη συνδρομή του επιστημονικού προσωπικού της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Γενικού και Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑΝΕΤ

Μιλώντας στην «ΙΟΝΙΑΝΕΤ» ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Νέας Ιωνίας, κ. Παναγιώτης Τσεκούρας, δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Στόχος μας είναι να μπορέσουμε ν’ ανοίξουμε εκτός από την αιμοδοσία οι πολίτες να είναι και δότες μυελού των οστών και ιστοσυμβατότητας. Σιγά-σιγά να γίνουν τα επόμενα βήματα. Εμείς σαν Ένωση το υποστηρίζουμε ανεπιφύλακτα. Και θα θέλαμε να αποκτήσει μια πιο θεσμική αντιπροσώπευση έξω από πρόσωπα. Να ξεκινάει, δηλαδή, από πρόσωπα και να καταλήγει στη θεσμική εκπροσώπηση. Από εκεί και πέρα ό,τι μπορούμε κάνουμε. Θέλουμε, βέβαια, και την υποστήριξη της «Αγίας Όλγας», που πάντα την έχουμε. Σήμερα, όμως, είναι λίγοι οι γιατροί και κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι. Το ευχάριστο είναι ότι έρχονται νέα άτομα. Επίσης, να ευχαριστήσουμε και την «ΙΟΝΙΑΝΕΤ», που πάντοτε υποστηρίζει τέτοιες προσπάθειες.».

Επίσης, η υπεύθυνη της Ομάδας «Εθελοντές Αιμοδότες», κ. Δέσποινα Τσιπά, μας δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Η σημερινή ημέρα αιμοδοσίας είχα πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Υπήρχε προσέλευση από πάρα πολλά σχολεία. Δυστυχώς, δεν μας είχαν ενημερώσει τα σχολεία για να φέρουμε περισσότερα συνεργεία αιμοληψίας. Συνεργαζόμαστε πλέον και με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, οπότε από τις προηγούμενες φορές έχουμε ακόμη πιο μεγάλη προσέλευση και πρέπει να οργανωθούμε ακόμη πιο καλά. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Έχουμε νέους αιμοδότες, που έρχονται έστω και για μία μόνο φορά, αλλά μένει το στίγμα μέσα τους και ξανά έρχονται την επόμενη φορά. Ήρθανε φοιτητές πλέον, παλιοί αιμοδότες των σχολείων πριν από 3 και 4 χρόνια, που συνεχίζουν και δίνουν αίμα είτε στις σχολές τους, είτε εδώ, κι αυτό μας ικανοποιεί. Πλέον από τους μεγάλους αιμοδότες περνάμε στους μικρούς, οι οποίοι μπαίνουνε στη νοοτροπία του εθελοντισμού και έτσι είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι σαν μια μικρή ομαδούλα, που γινόμαστε ολοένα και πιο μεγάλη.».

Επίσης, οφείλουμε να επισημάνουμε πως κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας σε κάθε εθελοντή μοιράζονταν από τους υπεύθυνους της αιμοδοσίας, σε συνεργασία με όλα τα σχολεία, χαριτωμένα χειροποίητα συμβολικά δωράκια ως ενθυμήματα της σημαντικότατης αυτής δράσης ζωής.

 

Παναγιώτα Σούγια

 

Ο κ. Τσεκούρας

 

 Καταχωρήθηκε την: 14/03/2019
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!