Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ TOY ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. Χ. ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ κ. Η. ΓΚΟΤΣΗ 
Τα νέα της πόλης μας

          Ν. Ιωνία,  4-12-2018

κ. Δήμαρχε,    

Στο κείμενο της παραίτησής μου σεβάστηκα τη συνεργασία μας και επέλεξα να σταθώ φειδωλός, ακριβώς επειδή σέβομαι τον εαυτό μου και τις επιλογές μου. Βλέπετε, η ανθρωπότητα κατάκτησε με πολύ κόπο το δικαίωμα ο καθένας μας να μπορεί να κάνει λάθη, αρκεί κάποτε να μαθαίνει από αυτά και να βελτιώνεται, αφού  τα παραδεχτεί. Με εκπλήσσει λοιπόν το γεγονός, ότι αντί να μου απαντήσετε επί της ουσίας και να εκτιμήσετε την στάση μου, προσπάθησα να διατηρήσω χαμηλούς τόνους και να παραδώσω την έδρα μου, μου επιτίθεστε και χρησιμοποιείτε την επιστολή παραίτησης μου ως ένα εργαλείο για να παρουσιάσετε τις όποιες δράσεις σας στην πόλη και να με κατηγορήσετε ως αδύναμο στη θέση μου. Αν πράγματι ήμουν αδύναμος κ. Δήμαρχε, χαρακτηρισμό που προφανώς αρνούμαι, τότε για ποιον λόγο, δεν μου ζητήσατε να ποτέ παραιτηθώ,  όταν διαπιστώσατε αυτές τις αδυναμίες μου; Αφού δεν ήσασταν ικανοποιημένος από την προεδρία μου, για ποιο λόγο πριν το δεύτερο μισό της θητείας μου, μου ανακοινώσατε, ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα προτείνετε στο σώμα την επανεκλογή μου;

Σε ό,τι με αφορά, να σας θυμίσω είμαι δικηγόρος και βιοπορίζομαι επαρκώς από το επάγγελμά μου και μόνο. Σε ότι δε αφορά τις «Σειρήνες» που αναφέρετε πως μου έταξαν «κρατικές θέσεις», προσπαθώ να αναγνωρίσω την σκοπιμότητα της αναφοράς σας, καθ’ όσων τέτοια αξιώματα μπορούν να υποσχεθούν μόνο όσοι κρατούν διακυβέρνηση και εξουσία. Και είναι γνωστό πως αυτοί είναι δικοί σας πολιτικοί πάτρωνες. Εκτός κι αν θεωρείτε πως ακόμη και οι πολιτικές δυνάμεις που σας στηρίζουν, σας υποσκάπτουν ταυτόχρονα.

Η Νέα Ιωνία χρειάζεται Δήμαρχο και δημοτική αρχή που θα την βγάλει από το τέλμα. Κι αν θέλετε την ξεκάθαρη γνώμη μου, που από ευγένεια συγκράτησα στην επιστολή παραίτησης, αυτός δεν μπορεί πλέον να είστε εσείς, γιατί αποδείξατε με την δεύτερη τετραετία σας πως είστε μέρος του προβλήματος και όχι η λύση του. Σε ό,τι με αφορά πιστεύω πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστέψει σε μια πολιτική, να της δώσει χρόνο και να διαφοροποιηθεί, όταν διαψευστούν οι προσδοκίες του. Αυτό ακριβώς έκανα. Αλλά δεν είμαι ο μόνος. Το ίδιο κ. Δήμαρχε, έκαναν ακόμα 13 συνάδελφοι της «Ενότητας για τη Νέα Ιωνία» που μόνο «Ενότητα» δεν έχει πια και έχει μεταβληθεί, σε «Διάσπαση για τη Νέα Ιωνία». Όλοι αυτοί άραγε δε μπορούν να αξιολογήσουν σωστά το έργο της δημοτικής αρχής;

Η απώλεια της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, εδώ και χρόνια, δε σας λέει κάτι; Δυστυχώς, όποιος δε μπορεί να αποδεχθεί τα προφανή, περνά σε προσωπικές επιθέσεις. Μιλά για εξαγορές, για σειρήνες, για πουλήματα, για εξαργυρώσεις, αφήνοντας κατά μέρος την πολιτική και το πραγματικό έργο. Ποτέ δε στάθηκα όμως σε αυτά, γιατί προτιμώ την πολιτική και όχι το κουτσομπολιό και τις επιθέσεις κάτω από τη ζώνη. Έτσι, το να δέχεστε τις ειλικρινείς ευχαριστίες, από όπου και αν αυτές προέρχονται, αποτελεί δείγμα πολιτισμού και ευγένειας.

Ελπίζω ειλικρινά κάποτε να συζητήσουμε πολιτικά για το μέλλον της πόλης και σας εύχομαι καλή τύχη. Γιατί θα την χρειαστείτε.                                                                             

                                                                            

 Χρήστος ΑναμουρλόγλουΚαταχωρήθηκε την: 06/12/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!