Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2018 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΕ "Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ" & ΠΥΣΠΕ Β' ΑΘΗΝΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

 

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ευχαριστεί τους συναδέλφους που έδειξαν εμπιστοσύνη στους υποψηφίους  και στο εκλογικό της πρόγραμμα, ενισχύοντας σε ψήφους και ποσοστό το ψηφοδέλτιό της και εξέλεξαν για πρώτη φορά στο ΠΥΣΠΕ της Β’ Αθήνας αιρετό εκπρόσωπο.

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, τους φίλους και τα μέλη της παράταξης που ρίχτηκαν στη μάχη, προβάλλοντας τις θέσεις και το διεκδικητικό της πλαίσιο για μια παιδεία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Να είναι σίγουρος ο κάθε συνάδελφος ανεξάρτητα από την εκλογική του προτίμηση, ότι ο αιρετός εκπρόσωπος μας με αγωνιστική συνέπεια, χειραφετημένος από το κράτος και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό θα είναι το μάτι, το αυτί και η φωνή του στο υπηρεσιακό συμβούλιο. Χωρίς δεσμεύσεις απέναντι στις προσπάθειες της διοίκησης να εφαρμόσει τις αντιλαϊκές-αντιεκπαιδευτικές πολιτικές οποιασδήποτε κυβέρνησης και μακριά από τη λογική των προσωπικών εξυπηρετήσεων θα παλεύει για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλα τα παιδιά σε ένα σχολείο χωρίς ταξικούς φραγμούς.

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Β΄ Αθήνας

7/11/2018


 


  

 Καταχωρήθηκε την: 08/11/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!