Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ 
Τα νέα της πόλης μας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

                        Αθήνα, 09/07/2018

Αρ. Πρωτ.: 20

Προς: τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ Σχινά Θεόδωρο

Kοιν.: Περιφερειάρχη Αττικής κα Δούρου Ρένα

            Περιφερειακούς Συμβούλους

 

ΘΕΜΑ: Αίτημα προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την αντιπλημμυρική θωράκιση.

Στην αρχή ήταν τα «ακραία καιρικά φαινόμενα», η «γραφειοκρατία», ο …«δασάρχης» και άλλα παρόμοια γραφικά, όσα κατέγραφαν ως αιτίες για τις πλημμύρες τα στελέχη της περιφερειακής αρχής Αττικής. Από την περασμένη βδομάδα, προστέθηκαν και κάτι … «βοσκοί που μπαζώνουν ρέματα για να μην χάνουν τα πρόβατά τους…». Το παραπάνω δεν ειπώθηκε σε κανένα καφενείο «μεταξύ τύρου και αχλαδίου», αλλά σε συνέντευξη τύπου της περιφέρειας που διαφήμιζε τα «αντιπλημμυρικά έργα του Πειραιά» (!).

Μάλιστα, μόλις τρεις μέρες μετά τις νέες δικαιολογίες της Περιφέρειας ένα ακόμα μπουρίνι μετέτρεψε δρόμους σε χείμαρρους σε όλη την Αττική. Και με την πρώτη λιακάδα μετά τη νεροποντή, βγήκε πάλι η περιφερειακή αρχή να κάνει τις διαπιστώσεις της για την «κλιματική αλλαγή» με ημερίδες και συζητήσεις στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Φταίει λοιπόν κάθε πιθανή και απίθανη αιτία για τις πλημμύρες, εκτός από την πολιτική που εφαρμόζουν οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ καθώς και οι αντίστοιχες  πλειοψηφίες της Περιφέρειας, που αφήνουν αθωράκιστες τις γειτονιές μας. Πώς γίνεται όλα αυτά τα αίτια να εντοπίζονται πάντα και μόνο εκεί που μένουν οι εργατικές - λαϊκές οικογένειες, η φτωχολογιά της Αττικής, ακόμα δεν μπορεί να εξηγηθεί από τους φωστήρες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής επαναφέρει το αίτημά της, άμεσα να συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο, με βασικό θέμα την αντιμετώπιση της τραγικής αυτής κατάστασης, με την πρώτη νεροποντή να πνίγονται λαϊκά νοικοκυριά στις λάσπες. Να αποφασιστούν συγκεκριμένα μέτρα άμεσης ανακούφισης και αντιπλημμυρικά έργα για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση  στη Μάνδρα και σε άλλες περιοχές με εντοπισμένο πρόβλημα.

 

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΙΝΑ

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 Καταχωρήθηκε την: 10/07/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!