Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ... ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 
Τα νέα της πόλης μας

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ… ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Ιδιαίτερα θεαματική και άκρως… μουσική, υπήρξε η εμφάνιση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ν. Ιωνίας, το βράδυ της Τετάρτης (4/7), στον κατάμεστο από κόσμο πολιτιστικό χώρο, που εδώ και χρόνια έχει διαμορφωθεί στο Άλσος Παλαιολόγου.

Σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά, στο πλαίσιο των ομολογουμένως μέχρι στιγμής επιτυχημένων πολιτιστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας στο Άλσος Παλαιολόγου, με τον γενικό τίτλο: «Βραδιές Κινηματογράφου, Μουσικής και Θεάτρου», η 45μελής Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ν. Ιωνίας, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Ευστάθιου Κιοσόγλου, στηριζόμενη στη δυναμική των πνευστών και κρουστών οργάνων της, επιχείρησε και παρουσίασε ένα όμορφο μελωδικό ταξίδι με μουσικά θέματα από τις πλέον επιτυχημένες ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, αποσπώντας δίκαια το θερμό χειροκρότημα των πολυπληθών θεατών.

Επίσης, οφείλουμε να αναφέρουμε πως την παρουσίαση της εκδήλωσης έφερε εις πέρας με επιτυχία η κ. Τάνια Κουμπή, κι ακόμη ότι ανάμεσα στον κόσμο που παρακολούθησε την εξαιρετική αυτή συναυλία ήταν ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης με τη σύζυγό του κ. Ελένη Γκότση και την αδερφή του, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Παιδείας, Πολιτισμού και Σχολικών Επιτροπών κ.κ. Ξενοφών Κυριακόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας και δημοτικός σύμβουλος («Ενότητα για τη Νέα Ιωνία») κ. Σπύρος Αμανατίδης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου με την δημ. σύμβουλο κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Ν. Ιωνίας κ. Λουκάς Χριστοδούλου με τη σύζυγο και τον εγγονό του Λουκά Jr, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας κ. Χάρης Σαπουντζάκης, επίσης, μαζί με τη σύζυγό του, καθώς και ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών Δράσεων του Ο.Π.Α.Ν. κ. Δημήτρης Γεωργούδης.

 

Απόστολος Σαλονικίδης

 Καταχωρήθηκε την: 10/07/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!