Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΘΕΡΙΝΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ & ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θερινή εορτή Παιδικών Σταθμών Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Σε κλίμα ενθουσιασμού, υπό τις ιαχές και τα λαμπερά χαμόγελα των παιδιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο της τράπεζας Eurobank στη Νέα Ιωνία η καλοκαιρινή εορτή που διοργάνωσαν οι Παιδικοί Σταθμοί της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, Τοπικοί Άρχοντες, εκπρόσωποι Μικρασιατικών συλλόγων και πολιτιστικών τοπικών Σωματείων καθώς και πλήθος θεατών όλων των ηλικιών.

Τις καρδιές όλων κέρδισαν οι μικροί πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών, τα οποία με το τραγούδι και το χορό ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους και ενθουσίασαν το κοινό με το θεατρικό: «Ο Αίσωπος κάτι θέλει να μας πει…».       

Ο Σεβασμιώτατος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το θαυμάσιο παιδαγωγικό έργο που επιτελείται στους Παιδικούς Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως και, αφού καλωσόρισε τους γονείς, συνεχάρη τόσο τα παιδιά για την λαμπερή θεατρική παρουσία τους, όσο και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το θεάρεστο έργο, το οποίο με σύνεση και υπευθυνότητα επιτελούν.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε επίσης θερμά τον κ. Ζαχαρία Καρούνη που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης, ευχόμενος σε όλους καλό καλοκαίρι!

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες: Ευστάθιος Χιώλος

 

 Καταχωρήθηκε την: 13/06/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!