Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ Η ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ν.Ι.Φ.Η.Μ. ΤΗΣ Ε.Α.Ε. 
Τα νέα της πόλης μας

Από αριστερά, ο κ. Οικονομίδης(εθελοντής) , η πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Γεωργιάδου μαζί με τα μέλη  του ΔΣ, κ.κ. Στασινοπούλου και Μπέστα (Αντιπρόεδρος) και τον κ. Μαγκαναδέλλη από την ΙΟΝΙΑΝΕΤ 

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ Η ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ν.Ι.Φ.Η.Μ. ΤΗΣ Ε.Α.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν η Έκθεση Χειροτεχνών Δημιουργών Μελών του Ενιαίου Παραρτήματος Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.), καθώς και η παράλληλη αντικαπνιστική δράση, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (18 & 19/5), στον πολιτιστικό χώρο «Βίλλα Στέλλα», στο Ηράκλειο Αττικής.

Μιλώντας στην «ΙΟΝΙΑΝΕΤ», η Πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε. και δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη προοπτικής», κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Η έκθεση χειροτεχνημάτων ήταν με συμμετοχή αποκλειστικά μελών του Παραρτήματός μας, ενώ παράλληλα πραγματοποιήσαμε και μια δυναμική αντικαπνιστική δράση, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καπνίσματος. Με κεντρικό σύνθημά μας: «Ναι στην Τέχνη και Δημιουργία – ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ», προσπαθούμε με κάθε τρόπο και με τέτοιου είδους εκδηλώσεις να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο στη διακοπή του καπνίσματος. Τις δύο αυτές ημέρες είχαμε περίπου 15 εκθέτριες-μέλη μας, οι οποίες παρουσίασαν πάρα πολλές εκλεκτές δημιουργίες τους, τόσο χειροτεχνημάτων όσο και προϊόντων υγιεινής διατροφής, που παρασκευάζονται με αγνά υλικά. Παρόλο που στην ευρύτερη περιοχή πραγματοποιούνταν παράλληλα πολλές άλλες εκδηλώσεις, υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου, ο οποίος αγκάλιασε έμπρακτα την εκδήλωση. Και, βέβαια, συνεχίζουμε σ’ αυτόν τον μήνα και με άλλες δράσεις μας, με σημαντικότερη τη δωρεάν μαστογραφία, που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ηρακλείου, στις 30 και 31 Μαΐου, και, φυσικά, καλούμε όλες τις ενδιαφερόμενες να κλείσουν εγκαίρως ραντεβού.».

Η όμορφη αυτή δράση ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με ένα υπέροχο κοκτέιλ φυσικών χυμών, μουσική και πολύ χορό.

 

Παναγιώτα Σούγια

 

Η πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Γεωργιάδου με τον εθελοντή κ. Γεωργιάδη 

 Καταχωρήθηκε την: 25/05/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!