Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΚΗ 35 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 
Τα νέα της πόλης μας

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α & Β ΒΑΘΜΟΥ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΩΑΝ. ΧΡΥΣΑΦΗ 10 Τ.Κ.16346 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο - fax 210 9939900 Κινητό 6980602038

http://www.syndikatoota.blogspot.com

e-mail: syndikatoota@gmail.com    

 

ΑΘΗΝΑ 12-2-2018

 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 010   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η νέα δίκη παρωδία των 35 στελεχών του ΠΑΜΕ, ανάμεσα τους και του πρώην πρόεδρου του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ μας στις 20 του Φλεβάρη, παρότι έχουν ήδη δικαστεί στο παρελθόν, με το σύνολο των κατηγοριών να έχει καταρριφθεί από το προηγούμενο δικαστήριο, αποδεικνύει περίτρανα πως και αυτή η κυβέρνηση πιάνοντας το νήμα ακριβώς από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, υλοποιεί την ξεκάθαρη εντολή του έχει πάρει από τους τραπεζίτες, την εργοδοσία, την Ε.Ε, να τελειώνει με κάθε τι που μπαίνει εμπόδιο στο στόχο της, για το ξεζούμισμα της εργατικής τάξης και την καλύτερη διασφάλιση των δικών τους κερδών. Αυτή την επιταγή εξαργύρωσε η κυβέρνηση όταν ακούμπησε τα ξερά της στο δικαίωμα της Απεργίας, όταν ψήφισε το «ιδιώνυμο» για τη σύλληψη όποιου εμποδίζει πλειστηριασμούς, όταν έγιναν οι συλλήψεις των εργατών του ΜARKET IN, μέσα από τα σπίτια τους και μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Αυτή την επιταγή εξαργυρώνει και τώρα επαναφέροντας το κατασκευασμένο κατηγορητήριο για δήθεν υλικές ζημιές στο γραφείο του τότε υπουργού Εργασίας Γ.Βρούτση, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας το 2013, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του «το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχτηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις». Δηλώσεις πρόκληση για κάθε εργαζόμενο που με κόπο και ιδρώτα έχτισαν τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η δίκη εναντίον των στελεχών του ΠΑΜΕ έχει ξεκάθαρο στόχο να συντηρήσει το κλίμα καταστολής και τρομοκρατίας που θέλουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι για να επιβάλουν σιγή νεκροταφείο στους χώρους δουλειάς. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι χιλιάδων εργαζομένων οδηγούνται ξανά σε δίκη γιατί έκαναν το ταξικό τους καθήκον. Απάντησαν στην τρομοκρατία και την επίθεση των Κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων.

Συνάδελφοι & συναδέλφισσες, ένα είναι βέβαιο, πως όσο θα οξύνεται η επίθεση του κεφαλαίου, απέναντι στα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, τόσο θα δυναμώνει η προσπάθεια τρομοκράτησης και καταστολής των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους, ακριβώς για να τσακίζουν ανενόχλητοι τη ζωή τη δική μας, τη ζωή της νέας γενιάς.

Στην τρομοκρατία και στην ποινικοποίηση των αγώνων απαντάμε με ισχυρό εργατικό κίνημα! Καταδικάζουμε απερίφραστα τη νέα αυτή προσπάθεια τρομοκράτησης της εργατικής τάξης. Καλούμε όλα τα Σωματεία του κλάδου με αποφάσεις τους, να εκφράσουν την Ταξική τους Αλληλεγγύη, τη μαζική καταδίκη για τη νέα προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης. Καλούμε τα μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, συνδικαλιστές, να διαδηλώσουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Φλεβάρη 09:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥΚαταχωρήθηκε την: 13/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!