Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΚΕΦΙ ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΚΕΦΙ ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Με κεντρικό σύνθημα: «Η προσπάθεια για μια ζωή που μας αξίζει δεν σταματά», την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ν. Ιωνίας, σε μια γιορτινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/1), στην αίθουσα του χώρου εκδηλώσεων «Αρχοντικό Gallery».

ΟΜΙΛΙΑ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Προλογίζοντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Μαρία Ευαγγελάτου, αρχικά ανέφερε πως: «Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, να σας καλωσορίσω που ήρθατε σήμερα εδώ, σ’ αυτόν τον όμορφο χώρο, για να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά και πραγματικά να πάρουμε δυνάμεις, κάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα προβλήματα και τις ευθύνες που έχουμε όλοι μας. Γιατί πραγματικά το έχουμε ανάγκη να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και τις δυσκολίες της ζωής μας.» και συνέχισε λέγοντας πως: «Μετά από χρόνια, στο σωματείο μας υπάρχει ένα νέο Προεδρείο, που με συνέπεια και σταθερότητα, χωρίς να λογαριάζει κούραση, τρέχει πραγματικά ακατάπαυστα για να οργανώσει όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένα την παρέμβασή μας από την επίθεση που δεχόμαστε στο σύνολο των δικαιωμάτων μας. Και, ναι, συνάδελφοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε να πετύχουμε ό,τι μέχρι σήμερα μας φαίνεται απραγματοποίητο. Μπορούμε, αρκεί πραγματικά εμείς να το πιστέψουμε ότι μέσα από τους καθημερινούς μας αγώνες (με σωστό προσανατολισμό και με τη μαζική συμμετοχή μας στους αγώνες αυτούς) να πετύχουμε να ζήσουμε μια ζωή καλύτερη, τη ζωή που μας αξίζει. Σας εύχομαι λοιπόν, εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ. μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία, και πίστη ότι τελικά στον μεγάλο και δύσκολο αγώνα της ζωής εμείς οι εργαζόμενοι θα είμαστε οι νικητές.».

Ακολούθως, η κ. Ευαγγελάτου παρουσίασε έναν απολογισμό των πεπραγμένων του σωματείου κατά την περασμένη χρονιά, μεταξύ των οποίων ήταν «η στήριξη των συμβασιούχων στο δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά και η μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου, η συμμετοχή των μελών του σωματείου σε δυναμικά συλλαλητήρια, αλλά και σε καταλήψεις σε χώρους του Δήμου, οι αγώνες για τον εμβολιασμό όλων των συναδέλφων τους στον τομέα της Καθαριότητας, καθώς και η χορήγηση σε όλους τους εργαζόμενους των απαιτούμενων Μέσων Ατομικής Προστασίας» και ακόμη επισήμανε μεταξύ άλλων πως: «Πρέπει να δυναμώσουμε τη Λαϊκή μας Πάλη. Στηριζόμαστε μόνο στις δικές μας δυνάμεις, υπερασπιζόμαστε μόνο τα δικά μας συμφέροντα, διεκδικούμε την κάλυψη όλων των αναγκών μας για τα δικά μας συμφέροντα κι όχι για τα συμφέροντα των βιομηχάνων.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, αγωνιζόμαστε ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο ενάντια σε όλα τα Μνημόνια, στους Πλειστηριασμούς, μαζί με όλους τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους γονείς, τους πρόσφυγες, τους μαθητές.».

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στη συνέχεια, χαιρέτησε την εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου και Διευθυντής της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες και όλους, επισήμανε μεταξύ άλλων πως: «Πρέπει να αγωνιστούμε ενωμένοι για να μπει επιτέλους ένα φρένο στον κατήφορο της εξαθλίωσης, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την υποβάθμιση των μισθών και συντάξεων και την αποδόμηση του κοινωνικού κράτους. Και αυτό μπορούμε να το κερδίσουμε εάν είμαστε ενωμένοι.».

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Κατόπιν, ευχήθηκαν και έκοψαν κομμάτια πίτας: η κ. Μαρία Ευαγγελάτου, η οποία συγκίνησε όλους τους παριστάμενους αφιερώνοντας το κομμάτι σε μια εργαζόμενη του Δήμου Ν. Ιωνίας, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής κ. Χρήστος Κανλής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου, η επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Παναγιώτης Τσουκαλάς, ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Ο.Τ.Α. Νομού Αττικής και Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κ. Σπύρος Κωνσταντάς.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις της λαχειοφόρου του Σωματείου και ακολούθησε ένα ανεπανάληπτο γλέντι, με τον Ιωνιώτη τραγουδιστή κ. Πάνο Πετράκη και την Κύπρια ταλαντούχα νεαρή ερμηνεύτρια κ. Ζακλίν Σταματοπούλου να διασκεδάζουν και να ξεσηκώνουν στον χορό όλους τους παριστάμενους.

 

Παναγιώτα Σούγια

 

Η Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Μαρία Ευαγγελάτου

 

Ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου, κ. Νίκος Παπαδόπουλος

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου

 

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής κ. Χρήστος Κανλής

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου

Η επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου

Ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Παναγιώτης Τσουκαλάς



Καταχωρήθηκε την: 01/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!