Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓ. ΛΕΣΧΗ Ν. ΙΩΝΙΑΣ (10/12) 
Τα νέα της πόλης μας

Συλλογική κουζίνα μαθητών του τμήματος εκμάθησης ελληνικών στις 10/12

Τούμερικ, σούπα Borsch, κάρυ, σαντιγύ. Κάθε τόπος έχει το δικό του υλικό. Οι άνθρωποι πολύ συχνά ταξιδεύουν, πηγαίνουν να δουλέψουν, να ζήσουν σε άλλους τόπους, Μαζί τους όμως πάντα κουβαλάνε τον τόπο τους σαν μια ζωντανή ανάμνηση του εαυτού τους. Κουβαλάνε τα υλικά του και τις εμπειρίες του.

Οι άνθρωποι συχνά συναντούν άλλους ανθρώπους, που βρίσκονται στο δικό τους ταξίδι ζωής. Πολλές φορές κάθονται για λίγο μαζί, ίσως και γύρω από το ίδιο τραπέζι, συζητούν, τρώνε και ύστερα πάλι συνεχίζουν να αγωνίζονται για να ζήσουν.

Την Κυριακή 10/12 η ομάδα εκμάθησης ελληνικών σε μετανάστες και πρόσφυγες διοργανώνει την πρώτη της πολυπολιτισμική συλλογική κουζίνα. Για εμάς είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα με τους ανθρώπους της γειτονιάς και να επικοινωνήσουμε πέρα από τα λόγια μέσα από την μουσική και το φαγητό από τις διάφορες μεριές του πλανήτη  από όπου καταγόμαστε.

Η κουζίνα θα ξεκινήσει στις 13:00 και αν κάποιος θέλει μπορεί να φέρει και να μοιραστεί το δικό του φαγητό από το σπίτι.

Οι άνθρωποι όταν γνωρίζονται καλύτερα, συχνά σταματούν να περπατούν μόνοι, ενώνουν τα χέρια τους και προχωρούν μαζί καθώς αγωνίζονται ο ένας για την ζωή του άλλου.Καταχωρήθηκε την: 09/12/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!