Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ 
Τα νέα της πόλης μας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Νέα Ιωνία

Με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στον ομώνυμο Ιερό Ναό Αλσουπόλεως στη Νέα Ιωνία.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη μεγάλη αυτή Δεσποτική εορτή, κάνοντας λόγο ότι η Μεταμόρφωση του Κυρίου στο όρος Θαβώρ δεν αποτελεί ένα απλό θαύμα, αλλά ένα πνευματικό σταθμό και μία πράξη του Σωτήρος Χριστού ίδιας σημασίας για την σωτηρία μας με την Ενσάρκωση και την Ανάσταση, ενώ  κάλεσε όλους να ξεκινήσουμε τη δική μας μεταμορφωτική πορεία με τη μετάνοια και την υπακοή στο θέλημα του Θεού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και σύμφωνα με το εκκλησιαστικό έθος ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τα σταφύλια, ευχόμενος ο Μεταμορφωθείς Κύριος να φωτίζει και να ενισχύει τον καθέναν από εμάς.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως 

Φωτογραφίες: Πέτρος ΑμπατζόγλουΚαταχωρήθηκε την: 06/08/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!