Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ (17/07) 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής, 14121

2132000102-106

pressirakleio@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλα για την προστασία από τα κόκκινα δάνεια σε εκδήλωση που οργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι πολίτες για τα νέα δεδομένα πάνω στο καυτό θέμα των «κόκκινων» δανείων, ώστε να προστατεύσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, θα αναλύσει ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, ως καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής στην ειδική ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την προσεχή Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 18.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).

Στο επίκεντρο την παρουσίασης η νέα νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ελεύθερους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις - μικρές, μεσαίες και μεγάλες – καθώς και η ανάλυση του τρόπου λειτουργίας του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Επιπροσθέτως, ο κ. Κουρμούσης θα δώσει συμβουλές πάνω στο θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο), ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης θα απαντηθούν οι ερωτήσεις – απορίες που τυχόν να τεθούν από το κοινό, οι οποίες, σημειωτέον, θα ληφθούν υπ’ όψιν στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση του Ιδιωτικού Χρέους.

Με την συγκεκριμένη εκδήλωση, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει να απλώνει μεγαλύτερη την ομπρέλα της κοινωνικής προστασίας για τους Ηρακλειώτες, συμμετέχοντας, αυτή την φορά, στην καμπάνια που έχει ξεκινήσει η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, εκστρατεία στην υπηρεσία της οποίας, θυμίζουμε, έχουν τεθεί τα Γραφεία Ενημέρωσης  και Υποστήριξης Δανειοληπτών.

Τα εν λόγω σημεία έχουν στόχο να ενημερώνουν σφαιρικά και αναλυτικά για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις υπερχρεωμένων πολιτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων που επιχειρούν να αντιμετωπίσουν την προφανή αδυναμία τους να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο, τις τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους λοιπούς ιδιώτες.

Σταδιακά θα αναπτυχθεί δίκτυο 120 Γραφείων σε όλη την Επικράτεια, με στόχο της δημοτικής αρχής να λειτουργήσει σύντομα ένα τέτοιο Γραφείο και στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής…Καταχωρήθηκε την: 16/07/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!