Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Γ.Σ. "ΑΝΑΤΟΛΗ":  
Τα νέα της πόλης μας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Από την Κατερίνη Πιερίας στο Γκροσέτο Ιταλίας, η εκπληκτική πρωταθλήτριά μας του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου….

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουλίου διεξήχθη στην Κατερίνη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, στο οποίο ο Σύλλογός μας «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας, συμμετείχε με τρείς αθλήτριες και έναν αθλητή. Στο αγώνισμα των 10.000 μ. ΒΑΔΗΝ συμμετείχαν, (όπως είχαμε ανακοινώσει από την προηγούμενη εβδομάδα) οι πρωταθλήτριές μας: Κυριακή Φιλτισάκου και Ευσταθία Σαλμά. Και οι δύο αθλήτριές μας είναι μικρότερης ηλικίας (κορασίδες), αλλά είχαν δικαίωμα συμμετοχής γιατί είχαν «πιάσει» το υψηλό όριο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα αυτό.

Η Κυριακή Φιλτισάκου, με ένα εκπληκτικό αγώνα, κατέλαβε την ΤΡΙΤΗ θέση, με χρόνο 49.46.31, που της έδωσε το δικαίωμα πρόκρισης και συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, που θα γίνει από 20 μέχρι και 23 Ιουλίου στο Γκροσέτο της Ιταλίας. Η Ευσταθία Σαλμά κατέλαβε την ΕΒΔΟΜΗ θέση με χρόνο 55.34.38 που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Προπονητής των δύο αθλητριών ο Ηλίας Γκαραβέλας.

Στο Πρωτάθλημα είχαμε τη συμμετοχή και: της Στεφανίας Δερμιτζάκη στα 400 μ. με εμπόδια, που έκανε χρόνο 72.66 και του Ευστάθιου Φιλτισάκου στα 800 μ., που πέτυχε χρόνο 2:06.54, που αποτελεί νέα ατομική επίδοση. Προπονητής τους ο Άρης Δράκος.

Το Δ.Σ., εκφράζοντας και τα υπόλοιπα μέλη του, συγχαίρει την Κυριακή Φιλτισάκου και τα υπόλοιπα παιδιά, καθώς και τους προπονητές τους και τους γονείς τους. Εύχεται δε στην Κυριακή Φιλτισάκου να επιτύχει το καλύτερο, να έχει ένα καλό αγώνα και μία ακόμη εμπειρία από ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου, ο Σύλλογος θα συμμετάσχει στο τελευταίο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Παμπαίδων Α΄- Παγκορασίδων Α΄, που θα διεξαχθεί στην όμορφη Χαλκίδα.Καταχωρήθηκε την: 16/07/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!