Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΚΕΦΙ, ΕΚΛΕΚΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΠΟΤΟ, ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Ε. κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος μεταξύ φίλων της Αντικαρκινικής

ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΚΕΦΙ, ΕΚΛΕΚΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΠΟΤΟ, ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το Ενιαίο Παράρτημα Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.), με την ευκαιρία της λήξης των δραστηριοτήτων του για το χειμερινό εξάμηνο, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα εξαιρετικό αποχαιρετιστήριο πάρτι, με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Αλλάζουμε… Χορεύουμε για τη ζωή για να ζούμε!», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/7), στον υπέροχο χώρο του κτήματος «Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη», στο Καπανδρίτι Αττικής, όπου οι παριστάμενοι απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα και κρασιά, ακούγοντας όμορφη μουσική και διασκεδάζοντας με χορούς και τραγούδια, διατηρώντας αμείωτο το κέφι καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε. και δημοτική σύμβουλος («Δύναμη προοπτικής»), κ. Ελισσάβετ Γεωργιάδου, είπε χαρακτηριστικά πως: «Θέλω να καλωσορίσω όλους και όλες, που ήρθαν για να μας τιμήσουν σ’ αυτήν εδώ την εκδήλωση της αλληλεγγύης και της προσφοράς∙ ενός πάρτι για τη ζωή! Η παρουσία σας, μας τιμάει ιδιαίτερα και αποδεικνύει ότι η κοινωνική προσφορά δεν έχει χάσει τον βηματισμό της μέσα στην ελληνική κοινωνία.».

Συνεχίζοντας, η κ. Γεωργιάδου ανέφερε πως: «Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, πιστή στα οράματα της πλούσιας δράσης της, εμπλουτίζει συνεχώς με ημερίδες, καμπάνιες και εκστρατείες σε όλα τα επίπεδα, για την πρόληψη του πληθυσμού και την ευαισθητοποίηση των αρμοδίων, σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης και άλλων φορέων. Φέτος, με σύνθημα: «Αλλάζουμε για να ζούμε», διοργανώσαμε από 15 έως 21 Μαΐου «Πανελλαδική Εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού» σε θέματα πρόληψης, έγκαιρης και έγκυρης θεραπείας και υποστήριξης των ογκολογικών ασθενών και των συγγενών τους, γιατί όλοι οι Έλληνες, όπως λέει και ο Πρόεδρός μας, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, πρέπει να έχουν πρόσβαση σε έγκυρες και έγκαιρες ιατρικές πρακτικές. Στόχος της νέας εκστρατείας είναι να ξεχάσουμε τις κακές μας συνήθειες και να εφαρμόσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν καπνίζουμε, αφήνουμε τον καναπέ, γυμναζόμαστε, χορεύουμε, γιατί η άσκηση συμβάλει στην υγεία, στην ευεξία και στη διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους.», προσθέτοντας πως: «Το Παράρτημά μας, λοιπόν, ανεξάρτητα συμμετείχε στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας κατά του καρκίνου, τόσο στην εκδήλωση στο Ε.Β.Ε.Α., που πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, με διανομή ενημερωτικού υλικού σε τρεις Δήμους, με μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση μέσα στο Νοσοκομείο της «Αγίας Όλγας», και πρέπει να πω ότι χωρίς τον εθελοντισμό, που είναι το βασικό μας κεφάλαιο, δεν θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε.».

Ακολούθως, η κ. Γεωργιάδου ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ., όλους τους επιστήμονες που στηρίζουν το έργο του, καθώς και την Πρόεδρο της Μ.Κ.Ο. «Άγγιγμα Ζωής» κ. Χριστίνα Νομικού, για τη βοήθειά της, κι ακόμη είπε πως: «Η Ε.Α.Ε., δεν διεκδικεί προγράμματα από τον οικονομικό προϋπολογισμό, αναλογιζόμενη και τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας. Στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και στη δική σας στήριξη. Κανείς στην Ε.Α.Ε., θέλω να ξέρετε, δεν αμείβεται. Όλοι δουλεύουν εθελοντικά. Δεν συνεργάζεται με εταιρίες καπνικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών, και άλλων ουσιών, ενώ πίσω της μην αναζητήσετε καμία βιομηχανία ή οικονομική εταιρεία. Δεν υπάρχει.», συμπληρώνοντας πως: «Ξεκινώντας, λοιπόν, από τον Σεπτέμβριο, θα γίνουν πανελλαδικές ενημερωτικές ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες για τον παιδικό καρκίνο, τον προστάτη, τις αιματολογικές κακοήθειες και τον θυρεοειδή. Αυτό δεν μας στερεί την πρωτοβουλία να προτείνουμε να ακούσουμε κι άλλους, όπως π.χ. μια ενδιαφέρουσα ομιλία ή Ημερίδα για τα δικαιώματα των ασθενών μέσα στο σύστημα υγείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.».

Επίσης, η κ. Γεωργιάδου αναφέρθηκε σε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε., και ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό της λέγοντας πως: «Με αυτό το όμορφο αποχαιρετιστήριο πάρτι σας ευχόμαστε ένα καλό καλοκαίρι. Μαζί πάλι με νέες δράσεις τον Σεπτέμβρη. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!».

Αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Γεωργιάδου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κατάφερε να αποσπάσει τις υποσχέσεις των παρόντων Δημάρχων Ν. Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής, κ.κ. Ηρακλή Γκότση και Νικόλαου Μπάμπαλου αντίστοιχα, ότι θα φροντίσουν να αναρτηθούν σε όλες τις παιδικές χαρές των δύο πόλεων μακέτες της Ε.Α.Ε., όπου αναγράφεται η επιγραφή-παρότρυνση: «Μην Καπνίζεται, εδώ παίζουμε εμείς.»!

Ένα ακόμη ενδιαφέρον σημείο, το οποίο πρέπει να επισημάνουμε, είναι και το εκπληκτικό Μουσείο Οίνου, που υπάρχει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του κτήματος «Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη», το οποίο περιδιαβήκαμε μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής κ. Μπάμπαλο και τη σύζυγό του, οι οποίοι ενδιαφέρονταν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για τα πολυάριθμα εκθέματά του, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αντικείμενα από τον 17ο αιώνα, πλαισιωμένα από υπερσύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, παρέχοντας στον επισκέπτη σημαντικές γνώσεις τόσο για την ιστορία όσο και για τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ξυδιού.

Επίσης, οφείλουμε να αναφέρουμε πως μεταξύ πολλών άλλων, παρόντες στην όμορφη αυτή εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της Ε.Α.Ε. κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, η δημ.σύμβουλος Ηρακλείου κ. Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Κηφισιάς της Ε.Α.Ε. κ. Πόπη Αθανασίου, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και αρκετοί εθελοντές του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. Την ΙΟΝΙΑΝΕΤ εκπροσώπησαν ο εκδότης μας κ. Μαγκαναδέλλης, η υπεύθυνη Επικοινωνίας κ. Εμμανουηλίδου και η δημοσιογράφος κ. Σούγια.

 

Παναγιώτα Σούγια

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε. κ. Ελισσάβετ Γεωργιάδου

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος με τη σύζυγό του και την δημ.σύμβουλο Ηρακλείου κ. Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου. Όρθια το μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος κ. Μπέστα

Ο Δήμαρχος Ν.Ιωνίας κ. Γκότσης με την πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος της ΕΑΕ

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου με τον κ. Μπάμπαλο,τη σύζυγό του και την κ. Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου

Ο εκδότης της ΙΟΝΙΑΝΕΤ κ. Μαγκαναδέλλης σε στιγμές κεφιού με τις κυρίες Γεωργιάδου και Μπέστα

Μια όμορφη έκπληξη ,η κ. Γεωργιάδου προσφέρει μια ανθοδέσμη στην υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΙΟΝΙΑΝΕΤ κ. Εμμανουηλίδου για τα γενέθλιά της

 

Φωτογραφίες από το εκπληκτικό Μουσείο Οίνου, που υπάρχει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του κτήματος «Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη»

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Μπάμπαλος με τη σύζυγό του και στο μέσον τον Εκδότη της εφημερίδας μας  κ. Μαγκαναδέλλη κατά την επίσκεψή τους στο Μουσείο Οίνου

Η κ. Μπάμπαλου με βραβεύσεις των εξαιρετικών οίνων "Κ.Λαζαρίδη"Καταχωρήθηκε την: 15/07/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!