Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΕΛΑΜΨΑΝ «ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ» ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΑ» 
Τα νέα της πόλης μας

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΕΛΑΜΨΑΝ «ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ» ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΑ»

Για ακόμη μία χρονιά, η παιδική θεατρική εθελοντική ομάδα Ν. Ιωνίας: «Τ’ Αστεράκια», έδωσε μια ξεχωριστή παράσταση, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, που ειδικά φέτος ήταν αφιερωμένη και στους δύο γονείς.

Η υπέροχη αυτή πολύπτυχη μουσικοθεατρική παράσταση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (14/5), στον κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Κινηματόγραφο Ν. Ιωνίας «Αστέρας», ο οποίος κυριολεκτικά «πλημμύρισε» από πολλά υποσχόμενες παιδικές φωνές, θέατρο, τραγούδι και χορό, που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, καταχειροκροτώντας την προσπάθεια όλων ανεξαιρέτως των ταλαντούχων μικρών πρωταγωνιστών της.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελήθηκε με γνώση και μεράκι η κ. Δέσποινα Γεωργαντζή, η οποία, πριν από την έναρξη της παράστασης, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της, καθώς και τον Δήμο Ν. Ιωνίας για τη αμέριστη βοήθειά του, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά πως: «Σας ευχαριστούμε άλλη μια φορά, που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας να απολαύσουμε τα «αστεράκια» μας σε ένα ακόμα αφιέρωμα για τη Γιορτή της Μητέρας.» κι ακόμη αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο πρόσωπο κάθε μητέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μοναδική αυτή βραδιά ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη αγκαλιά μεταξύ όλων των συμμετεχόντων και της κ. Γεωργαντζή.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ πολλών άλλων: ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, οι Αντιδήμαρχοι Φιλίππα Αθυμαρίτου (Κοινωνικής Πρόνοιας), Φώτης Τσομπάνογλου (Οικονομικών) και Χρήστος Κανλής (Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής), ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Χατζηιωάννου και Παναγιώτης Συμεωνίδης, καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος του «Ιωνικού Συνδέσμου» κ. Τάκης Κωστιαδάκης.

 

Παναγιώτα ΣούγιαΚαταχωρήθηκε την: 21/05/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!