Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Α.Γ.Σ. "ΑΝΑΤΟΛΗ": ΚΥΠΕΛΛΟ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

13 & 14 Μαΐου 2017.

Ένα Σαββατοκύριακο πλήρες. Κύπελλο, μετάλλια, διακρίσεις και καλή βαθμολογία.

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου ο ΑΓΣ Νέας «ΑΝΑΤΟΛΗ» είχε συμμετοχές σε αρκετούς αγώνες και είχε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Ξεκινώντας από το Σάββατο 13 Μαΐου ο Σύλλογος συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα στο ΔΙΑΘΛΟ του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων Β΄- Παγκορασίδων Β΄, που διεξήχθη από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας στο φιλόξενο Στάδιο της Φιλοθέης. Αγόρια και κορίτσια ήταν υποχρεωτικό να λάβουν μέρος σε δύο αγωνίσματα, διαφορετικά από εκείνα που είχαν λάβει μέρος στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα, που έγινε πάλι στη Φιλοθέη στις 8.4.2017.

Στο δίαθλο αυτό έχουμε να προβάλλουμε την ΠΡΩΤΗ θέση στο αγώνισμα VORTEX του Δημήτρη Λάμπρου, που κατέπληξε με τη βολή του στα 50 μέτρα. Στα 1.000 μ. αγοριών την ΤΡΙΤΗ θέση κατέλαβε ο Χάρης Στυλιανίδης. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον αγώνα τους και στα δύο αγωνίσματα και με τη συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους έδειξαν και την κλίση τους στο αγώνισμα που πρέπει να ακολουθήσουν. Οι προπονητές από την ηλικία αυτή μπορούν να εκτιμήσουν σε ποιο αγώνισμα έχει κλίση ένα παιδί.

Την Κυριακή το πρωί διεξήχθη από το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας ο 7ος Αγώνας δρόμου, ο αφιερωμένος στη μνήμη του πρώην Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη, που περιελάμβανε 1.000 μ. για παιδιά Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, και 10.000 μ. για ενήλικες. Στο αγώνισμα των 1.000 μ. πρώτευσε ο Χάρης Στυλιανίδης, νικώντας όλα τα παιδιά Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων  και του απονεμήθηκε το κύπελλο του πρώτου νικητή. Είχαμε όμως και άλλες διακρίσεις στα 1.000 μ. ο Μπούκος Σπύρος κατέλαβε την Τρίτη θέση μεταξύ των αγοριών των Δημοτικών Σχολείων. Την Τρίτη θέση μεταξύ κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων κατέλαβε και η μικρή μας Εσμερλή Χρυσή. Την Τρίτη θέση μεταξύ αγοριών Γυμνασίων κατέλαβε ο αθλητής μας Κόντης Γιώργος.

Στο αγώνισμα των 10.000 μ. πρώτευσε ο δρομέας Σκούταρης Νικόλαος σε χρόνο 36΄. 17΄΄. Στο αγώνισμα αυτό είχαμε τη συμμετοχή αρκετών μελών της ΑΝΑΤΟΛΗΣ αλλά και αθλουμένων του Δημοτικού μας Σταδίου της Νέας Ιωνίας. Αναφέρουμε τον προπονητή τού Συλλόγου Ηλία Γκαραβέλα που τερμάτισε σε χρόνο 44.24, το Γενικό Έφορο Αγάπιο Βασιλείου σε χρόνο 46.54, το μέλος Αθανάσιο Κόρδα σε χρόνο 48.33, το μέλος μας, Παρολυμπιονίκη τυφλό Μαραθωνοδρόμο Στέργιο Σιούτη με το συνοδό του Βάγιο Μεσδανίτη, που τερμάτισαν σε χρόνο 49.20, το μέλος της Ε.Ε. Ιούλιο Στυλιανίδη σε χρόνο 57.28, την κ. Αγγελική Πατσουλέ σε χρόνο 1:02.59. Η διοργάνωση κρίθηκε πολύ καλή και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρά τη ζέστη της Κυριακής.

Την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά η β΄ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών. Ο Σύλλογος με τους αθλητές του και τις αθλήτριές του έκανε και πάλι μια καλή εμφάνιση και πήρε πολύτιμους βαθμούς.

Συγκεκριμένα στα 5.000 μ. βάδην οι αθλήτριές μας: Κυριακή Φιλτισάκου κατέλαβε την ΤΡΙΤΗ θέση με χρόνο 53.20.00 και η Έφη Σαλμά την ΤΕΤΑΡΤΗ θέση με χρόνο 55.50.70. Και οι δύο αθλήτριες έπιασαν το υψηλό όριο βαθμολόγησης και πήραν την υψηλότερη βαθμολογία. Σημειώνεται ότι είναι κορασίδες και μετείχαν σε αγώνισμα κατηγορίας γυναικών. Η Στεφανία Δερμιτζάκη μετείχε στα 400 μ. με εμπόδια και με χρόνο 71.23 έπιασε το όριο βαθμολόγησης. Η Άννα Βεσυροπούλου στα 5.000 μ. έκανε χρόνο 20.56.11. Η Άννα παρότι προέρχεται από αγώνες Ημιμαραθωνίου και Μαραθωνίου και είναι εκτός προγραμμάτων μικρών αποστάσεων, με το χρόνο που πέτυχε έπιασε το όριο βαθμολόγησης. Ο Στάθης Φιλτισάκος μετείχε στα 800 μ. και πέτυχε χρόνο 2.07.14 βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση. Η Στεφανία Δερμιτζάκη και ο Στάθης Φιλτισάκος είναι στην ΤΡΙΤΗ Λυκείου και παρά τις πολύωρες υποχρεώσεις τους για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, μετέχουν σε όλα τα διασυλλογικά της Άνοιξης. Στο αγώνισμα των 200 μ. μετείχαν: ο Κων/νος Χριστάνας, που πέτυχε χρόνο 25.69 και η Βαλεντίνη Βασιλείου που πέτυχε χρόνο 29.95. Και τα δύο παιδιά είναι της μικρότερης κατηγορίας παίδων – κορασίδων. Στο αγώνισμα των 5.000 μ. μετείχε ο αθλητής μας – μαραθωνοδρόμος Αλέξης Γεωργούλιας, που πέτυχε χρόνο 17.59.74 που είναι ατομικό ρεκόρ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές τους και τους γονείς τους.

Αναλυτικά αποτελέσματα για το Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.Καταχωρήθηκε την: 21/05/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!