Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επιχείρηση αποπροσανατολισμού από την Κυβέρνηση απέτυχε – Κανονικά αύριο οι κινητοποιήσεις των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων

Η σημερινή συνάντηση, άρον άρον, του Προεδρείου της ΕΝΑΕ με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, χωρίς μάλιστα τη συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. της ΕΝΑΕ, δεν απέφερε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού δεν έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις στα οξυμένα προβλήματα του θεσμού.
Πρόκειται για μια αποτυχημένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα τεράστια προβλήματα των νομαρχιών, τα οποία όσο εξακολουθούν να υφίστανται, τόσο δεν τους επιτρέπουν να ασκούν τον ρόλο και την αποστολή τους με επάρκεια και αποτελεσματικότητα.
Πρόκειται για μια προσπάθεια αντιπερισπασμού, που μοναδικό της στόχο είχε την αναστολή των αυριανών κινητοποιήσεων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Είναι απορίας άξιον, εάν η Κυβέρνηση είχε να ανακοινώσει κάτι για τα προβλήματα της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, γιατί δεν το ανακοίνωνε σήμερα και περιμένει την ερχόμενη, Μ. Δευτέρα; Τι θα μεσολαβήσει άραγε; Μήνες τώρα άλλωστε οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης υπόσχονται λύσεις, δίνουν δεσμεύσεις, χωρίς κανένα αντίκρισμα.
Κατόπιν αυτών δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι οι προγραμματισμένες για αύριο κινητοποιήσεις των νομαρχιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παρατάξεων «Κίνημα Αυτοδιοίκησης στην ΕΝΑΕ» και «Ανεξάρτητη Νομαρχία» θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους ανεξαιρέτως τους αιρετούς, αύριο στις 11 το πρωί, έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην υποβάθμιση και απαξίωση του θεσμού και την διεκδίκηση μας για την επίλυση των προβλημάτων μας.
Σε ό,τι αφορά τις «μελλούμενες» ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, τη Μεγάλη Δευτέρα, αυτές θα αξιολογηθούν στην προγραμματισμένη για την ίδια μέρα συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝΑΕ, προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω ενέργειές μας.
 
Από το Γραφείο ΤύπουΚαταχωρήθηκε την: 17/04/2008
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!