Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


"ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" - ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Τα νέα της πόλης μας

"Η  παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο σε συνδυασμό με τις επερχόμενες νομαρχιακές-δημοτικές εκλογές κανονικά θα έπρεπε να δίνει την ευκαιρία ανάδειξης αλλά και διαλόγου γύρω από το μεγάλο θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που ευθύνεται για τον πρόωρο θάνατο χιλιάδων συμπολιτών μας στα μεγάλα αστικά κέντρα και ιδίως στο λεκανοπέδιο της Αθήνας", δήλωσε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς με τους "Ενεργούς Πολίτες" Γ.Πανούσης, ο οποίος εξέφρασε παράλληλα τη λύπη του "για τη στάση των αυτοδιοικητικών συνδυασμών που υποστηρίζονται από τα δύο μεγάλα κόμματα αφού σκόπιμα αποσιωπούν το θέμα για να μην αποκαλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες των κομμάτων τους".

 

Ο κ. Πανούσης τόνισε ότι "η Αθήνα έχει τα σκήπτρα της πιο μολυσμένης πρωτεύουσας της Ευρώπης και έχει γίνει ξανά ο μεγαλύτερος συσσωρευτής επικίνδυνων αέριων ρύπων που ροκανίζουν την υγεία όλων των κατοίκων της αλλά κυρίως παιδιών και ηλικιωμένων".

 

Από το 2001 μέχρι σήμερα, οι Ελληνικές κυβερνήσεις επιδεικνύουν μια μακάρια απραξία απέναντι στις συνεχείς καταγγελίες και πιέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού οι μετρήσεις των ρύπων στην Αθήνα, αποδεικνύουν συνεχείς τεράστιες υπερβάσεις των ελάχιστων ανεκτών ορίων που έχουν τεθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά και από τις σχετικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης", συμπλήρωσε ο κ. Πανούσης.Καταχωρήθηκε την: 22/09/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!