Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 
Τα νέα της πόλης μας

Εγκύκλιος απεστάλη από το ΥΠΕΣΔΔΑ προς όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας, με θέμα τη μετάδοση στο υπουργείο των αποτελεσμάτων των εκλογών για την ανάδειξη των δημοτικών και κοινοτικών αρχών, καθώς και των αιρετών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της 15ης Οκτωβρίου .

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, το υπουργείο θα συγκεντρώσει από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και θα διοχετεύσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα αποτελέσματα μόνο για τους συνδυασμούς που θα πάρουν μέρος στις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές (όχι για σταυρούς προτίμησης υπέρ των υποψηφίων των συνδυασμών), για όλους τους δήμους και τις κοινότητες, καθώς και τα αποτελέσματα μόνο για τους συνδυασμούς που θα πάρουν μέρος στις νομαρχιακές εκλογές για όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας, με τη χρήση συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής κάθε εκλογικού τμήματος όλων των δήμων και κοινοτήτων της κάθε περιφέρειας , θα τηλεγραφήσουν στον Νομάρχη το αποτέλεσμα της εκλογής τόσο για τους συνδυασμούς, όσο και για τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, συμβούλους δημοτικών διαμερισμάτων (Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Πατρέων, Περιστερίου, Καλλιθέας, Ηρακλείου και Λάρισας), συμβούλους τοπικών συμβουλίων, παρέδρους τοπικών διαμερισμάτων και για τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους των συνδυασμών νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.

Κάθε τηλεγράφημα δικαστικού αντιπροσώπου μόλις θα περιέρχεται στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, αφού ελεγχθεί ότι έχουν συμπληρωθεί τα εντός του πλαισίου στοιχεία από τους υπαλλήλους του Ο.Τ.Ε., καθώς και για την αριθμητική συμφωνία των έγκυρων ψηφοδελτίων με το σύνολο των ψήφων που έλαβαν οι συνδυασμοί που πήραν μέρος στις εκλογές, θα μεταδίδεται αμέσως τηλεφωνικά στο υπουργείο Εσωτερικών, με βάση τη σειρά χρονικής άφιξής του, ανεξάρτητα αν πρόκειται για τις δημοτικές, κοινοτικές ή τις νομαρχιακές εκλογές.

Ειδικά για το Νομό Αττικής, τα τηλεγραφήματα από τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Αθηναίων, θα φθάνουν στο Νομαρχιακό Διαμέρισμα, Αθηνών (Κηφισίας 125), με αγγελιοφόρο, για δε την υπόλοιπη Αττική θα μεταδίδονται μέσω Ο.Τ.Ε. στο Νομαρχιακό Διαμέρισμα Αθηνών και από εκεί τηλεφωνικά στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α., στα συνεργεία που θα έχουν συγκροτηθεί για το σκοπό αυτό.

Τα συνεργεία του υπουργείου Εσωτερικών, μόλις παίρνουν τα στοιχεία κάθε τηλεγραφήματος θα καταχωρούν αυτά στα αντίστοιχα έντυπα, τα οποία είναι σε τρία αντίγραφα όπου υπάρχει τυπωμένος ο Νομός, ο Δήμος ή η Κοινότητα, ο αριθμός του εκλογικού τμήματος και οι κωδικοί αριθμοί του νομού, του δήμου ή της κοινότητας και των συνδυασμών. Οι κωδικοί αριθμοί έχουν σημειωθεί για να εισάγονται τα σχετικά στοιχεία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή από τερματικούς σταθμούς που θα είναι εγκατεστημένοι στο υπουργείο και θα συμπληρώνονται από τους υπαλλήλους που κάνουν την εισαγωγή των στοιχείων στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το σχετικό αποτέλεσμα, μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή, θα παρουσιάζεται σε τερματικές οθόνες και θα αναμεταδίδεται αυτόματα από τους σταθμούς τηλεόρασης, ραδιοφώνου και το ιντερνετ.


Καταχωρήθηκε την: 22/09/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!