Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  
Τα νέα της πόλης μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & Η ΤΟΥΟΤΑ

Με σλόγκαν: «Στηρίζω τον Προσκοπισμό, Ενισχύω το Παιδί, το Περιβάλλον, τον Εθελοντισμό» η Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων ξεκινάει μια καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών των 28 Δήμων της Βορειοανατολικής Αττικής, στους οποίους δραστηριοποιείται, με την ευγενική υποστήριξη της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής είναι η μεγαλύτερη περιφέρεια στην Ελλάδα με 40 Συστήματα, όπως ονομάζονται οι προσκοπικοί πυρήνες, και με 2.800 μέλη, παιδιά, νέους και νέες, καθώς και ενηλίκους (τους βαθμοφόρους), που εμψυχώνουν και διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μέσα από το Προσκοπικό Παιχνίδι.

Η Περιφέρεια εκτείνεται από τη Ραφήνα και την Πεντέλη μέχρι τον Παπάγο και από το Μενίδι μέχρι το Κορωπί και την Ανάβυσσο. Και όπως μας ανέφερε ο επικεφαλής της Περιφερειακός Έφορος, Άγγελος Καραμάνης, στόχος της είναι η ενδυνάμωση του Προσκοπισμού και η προσπάθεια –μέσω της διαπαιδαγώγησης των παιδιών και των νέων- να γίνει ο κόσμος μας πιο ανθρώπινος, πιο ευαίσθητος απέναντι στους αδυνάτους και πιο ευγενικός απέναντι στη φύση.

Μεταξύ των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας είναι η πραγματοποίηση δράσεων για τα παιδιά, η συνεχής εκπαίδευση των ενηλίκων στελεχών, η καλή λειτουργία του κατασκηνωτικού κέντρου του Σουνίου, που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά κάθε χρόνο, καθώς και  η ηθική,  υλική και οργανωτική υποστήριξη των Συστημάτων. Η δράση της, όπως είναι γνωστό, στηρίζεται στον εθελοντισμό των ενήλικων στελεχών της, καθώς και στις δωρεές και τις χορηγίες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Έτσι, για την ενίσχυση των εσόδων και με την υποστήριξη της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. κυκλοφορεί Λαχνό με δώρο το νέο μοντέρνο μικρό της Toyota, AYGO 1.0 3D BASE. Το AYGO με την έντονη, μοναδική προσωπικότητά του, την ενεργητική, δυναμική εξωτερική εμφάνισή του και το εκλεπτυσμένο εσωτερικό στιλ του, που θυμίζει εσωτερικό ταχύπλοου σκάφους, αξιολογήθηκε με τέσσερα αστέρια για την προστασία ενηλίκων επιβατών του, στο πρόγραμμα δοκιμών του Euro NCAP.

Η κλήρωσή του θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008, στις 8 το βράδυ, με την παρουσία συμβολαιογράφου, στα Γραφεία της Τοπικής Εφορίας Κηφισιάς, Χαριλάου Τρικούπη 73, στην Κηφισιά και ο τυχερός θα παραλάβει το AYGO του την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και τα 40 Προσκοπικά Συστήματα που υπάγονται σ’ αυτή, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους www.peanattikis.sep.org.gr , ή να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα 210 6549455 & 6974 883180.

 Καταχωρήθηκε την: 14/05/2008
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!