Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ "ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

Το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» επισκέφθηκε ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιώς, Σπύρος Σπυρίδων συνοδευόμενος από υποψήφιους Νομαρχιακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Υπερνομαρχία Δράσης».

Ο κ. Σπυρίδων ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Διοικητική του νοσοκομείου για το έργο που επιτελεί το ιατρικό προσωπικό και συνολικά για τη λειτουργία του νοσοκομείου αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν. Το βασικότερο εξ αυτών είναι η σημαντική έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό - κυρίως ιατρικό και νοσηλευτικό - ενώ επιτακτική κρίνεται πλέον και η ανακαίνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του νοσοκομείου.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο κ. Σπυρίδων δήλωσε: «Επισκεφθήκαμε το νοσοκομείο Μεταξά και διαπιστώσαμε την ανάγκη που υπάρχει για ανακαίνιση και αναμόρφωση κυρίως του εσωτερικού του κτηρίου αλλά και τη σημαντική έλλειψη προσωπικού. Παρά τα προβλήματά όμως η διοίκηση, οι γιατροί και οι νοσηλευτές κάνουν ότι καλύτερο για να ανακουφίσουν τους ασθενείς».

Εξάλλου, στη λαϊκή αγορά της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αργύρης Ντινόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εμπόρους της λαϊκής αγοράς και τους κατοίκους της περιοχής. Ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε ότι : "είμαστε κοντά στον κόσμο, νιώθουμε την αγάπη του και αυτό μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία".


Καταχωρήθηκε την: 28/09/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!