Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

Το Πνευματικό Κέντρο ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων των Τμημάτων του που διεξάγονται πλέον στις περισσότερες συνοικίες του Δήμου μας.
 
Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Νίκος Μαγιόπουλος δήλωσε : «Έχοντας τη γνώση των προηγούμενων χρόνων και τη θέληση να συμβάλουμε περισσότερο στη γνήσια παραγωγή πολιτισμού που θα βασίζεται στην πηγαία έκφραση των εκατοντάδων συνδημοτών μας ατενίζουμε τη φετινή χρονιά με ιδιαίτερη αισιοδοξία. Είμαστε πεπεισμένοι με την προετοιμασία που καταβάλαμε ότι και φέτος θα εξασφαλίσουμε στα μέλη μας παλαιότερα και νεώτερα, αξιόπιστες, οργανωμένες και με προοπτική ευκαιρίες πνευματικής δημιουργίας, δικαιώνοντας το σκοπό για τον οποίο λειτουργούμε. Μπορούμε με υπερηφάνεια να παραδεχθούμε ότι είμαστε σε θέση να δούμε την καθεμία και τον καθένα στα μάτια. Με συνέπεια και φέτος θα εργαστούμε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά για την περαιτέρω στήριξη, ανάδειξη και καταξίωση της δουλειάς μας. Εύχομαι σε όλες και σε όλους μας καλή και δημιουργική χρονιά. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος όλα μας τα Τμήματα θα αρχίσουν τις πολυσχιδείς δραστηριότητές τους την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου»
 
Ανακοινώνεται κατ΄ αρχήν η έναρξη των μαθημάτων του Χορευτικού Εργαστηρίου, του Τμήματος Εκμάθησης Ζωγραφικής, του Τμήματος Μπατίκ, Βιτρώ, Νωπογραφίας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Νέας Ιωνίας.
 
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της Χορωδίας, του Τμήματος Φωτογραφίας, του Παιδικού Φωνητικού Εργαστηρίου (Παιδική Χορωδία), του Τμήματος Θεατρικής Παιδείας, Εκμάθησης Μουσικής, Παραδοσιακού Τραγουδιού, της Φιλαρμονικής αλλά και των νέων δημιουργημάτων μας των Τμημάτων Σκάκι και Ψηφιδωτού.
Εν τω μεταξύ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο τηλ. 210 27 71 932 ή να αποστέλλουν το email τους στο  athraft@yahoo.gr (υπ΄όψιν κ. Αθανασίου Ραφτόπουλου, Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού μας Συμβουλίου)


Καταχωρήθηκε την: 28/09/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!