Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Ο Γ. ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ 
Τα νέα της πόλης μας

"Ολοι οι αριστεροί που αισθάνονται αριστεροί έχουν μία και μόνη επιλογή στην υπερνομαρχία Αθήνας-Πειραιά, τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία". Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Γ.Μαυρίκος μιλώντας σε εργαζόμενους στο Νομισματοκοπείο.

 

"Ο αριστερός ψηφοφόρος - πρόσθεσε - σαν απαιτητικός άνθρωπος θέλει συνέπεια, σταθερότητα, περηφάνια απέναντι στους ιμπεριαλιστές, ανυπακοή απέναντι στις ντιρεκτίβες της ΕΕ. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα διαθέτει η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία, γιατί το εγγυόνται οι πολιτικές δυνάμεις που την συγκροτούν". Και διερωτήθηκε "γιατί ένας αριστερός να στηρίξει τα δεκανίκια της σοσιαλδημοκρατίας; Γιατί να εγκλωβιστεί στο συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ και στη κυρία Γεννηματά; Γιατί να δώσει την ευκαιρία στον υποψήφιο του ΣΥΝ να παζαρέψει την ψήφο του με την πολιτική της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ;"

 

Κάλεσε δε τους εργαζόμενους "να μην εγκλωβιστουν στα γρανάζια του δικομματισμού" και να ισχυροποιήσουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς και παράλληλα την ισχυροποίηση των αγώνων απ΄το ίδιο βράδυ των εκλογών".

 

Επίσης στάθηκε στους λεγόμενους "ανεξάρτητους" υποψηφίους και υπογράμμισε πως "βάζουν την ιδιοτέλειά τους και την προσωπική τους ανάδειξη πάνω απ' όλα" ενώ προσέθεσε πως, στην ουσία, δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

 Καταχωρήθηκε την: 22/09/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!