Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Τα νέα της πόλης μας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, ο υποψήφιος νομάρχης Πειραιώς Σπύρος Σπυρίδων μετακινήθηκε με τον ηλεκτρικό, σε μία συμβολική κίνηση για να μεταφέρει στους πολίτες το μήνυμα ότι "η μετακίνηση στις πόλεις είναι εφικτή και χωρίς ΙΧ αυτοκίνητο".

Ο κ. Σπυρίδων τόνισε ότι η μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς "είναι μία επιλογή, που εφόσον γινόταν συνειδητά, θα απέφερε πολλαπλά οφέλη στο περιβάλλον, αλλά και στην ίδια την καθημερινότητα του πολίτη με την ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση του χρόνου μετακίνησης και τη μείωση των αυτοκινήτων που κινούνται στις πόλεις".

Νωρίτερα, ο Σπύρος Σπυρίδων επισκέφθηκε τα γραφεία της διοίκησης και των υπηρεσιών του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, το μηχανοστάσιο αλλά και το Μουσείο. Μάλιστα, ο υποψήφιος Νομάρχης, που δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα εκθέματα, υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών υπογραμμίζοντας ότι χάρη στο μεράκι των ανθρώπων που δούλεψαν για τη δημιουργία αυτού του Μουσείου, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να θυμηθεί ή να γνωρίσει αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του Πειραιά.


Καταχωρήθηκε την: 21/09/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!