Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗς ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ

Δεκάδες αιμοδότες προσήλθαν το πρωί της Τετάρτης (20/6) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου «Βίλα Στέλλα», προκειμένου να δώσουν αίμα κατά τη διάρκεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ο Σύλλογος Εργαζομένων στον ίδιο Δήμο και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Ε.Α.Ε.). - Παράρτημα Ν. Ιωνίας - Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Χαλκηδόνας, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης.

Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, δίχως κανένα απρόοπτο, από Κινητό Συνεργείο του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑΝΕΤ

Μιλώντας στην «ΙΟΝΙΑΝΕΤ» ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Παιδίατρος κ. Γεώργιος Οικονομίδης, δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Η Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Ηρακλείου, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου συνδιοργανώνουμε την αιμοδοσία, την οποία κάνουμε δύο φορές τον χρόνο, Ιούνιο και Δεκέμβριο, και το αίμα το οποίο μαζεύουμε το στέλνουμε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» για τα παιδιά τα οποία καλύπτονται για τη Μεσογειακή Αναιμία. Συνήθως οι αιμοδότες μας φτάνουν τα 85-90 άτομα.», ενώ η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε. και δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη προοπτικής», κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου μας δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Μέχρι αργά, που τελείωσε η διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας προσήλθε πάρα πολύς κόσμος και είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματά της. Η αιμοδοσία υλοποιήθηκε και με την συνεργασία της Ε.Α.Ε., η οποία με τη σειρά της προσκάλεσε τα μέλη της να δώσουν αίμα, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και για τις ανάγκες των μελών της, που πάσχουν από καρκίνο.».

 

Παναγιώτα Σούγια

 

 Καταχωρήθηκε την: 23/06/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!