Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» 
Τα νέα της πόλης μας

 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

Με την παρουσίαση μαθητικών μουσικοχορευτικών σχημάτων ολοκληρώθηκαν οι εξαιρετικές εκδηλώσεις παρουσιάσεων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων των Γυμνασίων και Λυκείων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Β΄ Αθήνας, με τον γενικό τίτλο: «Το Άλλο Σχολείο», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ν. Ιωνίας και η Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας και των οποίων χορηγός επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα μας ΙΟΝΙΑΝΕΤ.

Την εκδήλωση προλόγισε η Συντονίστρια του προγράμματος κ. Μαρία Κουτούση, και στη συνέχεια συντόνισε και παρουσίασε ο, επίσης, Συντονιστής του προγράμματος και Υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΩΝ

Πρώτο εμφανίστηκε το μουσικό σχήμα του 7ου Γυμνασίου και του 5ου ΓΕ.Λ. Νέας Ιωνίας, με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Κ. Καραμπερόπουλο, ακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες του 7ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους κ.κ. Ιωάννη Ιωάννου, Μαρία Κοκκινίδη και Άννα Κρημιζίνη, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα, όπως παραδοσιακούς χορούς παρουσίασαν και μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Μ. Μουρτοπούλου, ενώ το αφιέρωμα στα μαθητικά μουσικοχορευτικά σχήματα ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του συγκροτήματος «OPENBOB» του 1ου ΓΕ.Λ. Παπάγου.

ΟΜΙΛΙΑ κ. ΦΑΛΟΥΚΑ

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση των μαθητικών παρουσιάσεων, ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας και Πρόεδρος του Δικτύου «ΣΗ.ΜΑ.-Α.Ε.Π.», κ. Αθανάσιος Φαλούκας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Αυτή την εβδομάδα απολαύσαμε δουλειές εκπαιδευτικών, μαθητών, σχολείων, και, κυριότερα, πολλές φορές συνεργασίας μεταξύ των σχολείων, κάτι που και το καινούργιο νομοσχέδιο του υπουργείου το θέλει, όπως θέλει και τη συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση∙ χαρήκαμε θέματα, που ασχολήθηκαν τα παιδιά: Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Κοινωνικά, Διεθνών Σχέσεων, Αγωγής Υγείας, και χθες χαρήκαμε τέσσερις ωραιότατες θεατρικές παραστάσεις, σήμερα τα μουσικά συγκροτήματα και τους χορούς. Βάζουμε στόχους συνέχεια να μπορέσουν να διαδοθούν αυτές οι καλές πρακτικές, που κάνουν τα περισσότερα από τα σχολεία, σε όλα τα σχολεία της Διεύθυνσής μας, και θα περιμένουμε κάτι καλύτερο για του χρόνου, όποιοι και να ‘μαστε. Ο Δήμος εδώ θα είναι, η Διεύθυνση θα είναι εδώ, με ή χωρίς εμάς.» και ολοκλήρωσε ευχαριστώντας όλες και όλους όσοι συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση της εβδομάδας παρουσιάσεων των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ κ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Σχολικών Επιτροπών, κ. Χρήστος Χατζηιωάννου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Όταν το ξεκινήσαμε αυτό, πραγματικά αυτό που ζήσαμε ξεπέρασε και τις καλύτερες προσδοκίες μας. Πραγματικά, δεν περιμέναμε ότι μέσα στα σχολειά γίνεται τόσο άρτια, καταπληκτική, υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών δουλειά. Μείναμε έκπληκτοι. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, πρώτα από όλα, στους διευθυντές των σχολείων, στη Διεύθυνση που στηρίζει όλα αυτά. Αναδείχθηκε ότι μέσα στην κοινωνία βγαίνει πολύ αισιοδοξία, γιατί τα παιδιά μας κάνουν πραγματικά καταπληκτικά πράγματα. Μπράβο τους. Συγχαρητήρια παιδιά. Πιστεύουμε ότι όσο αυτή η ιδέα, αυτός ο θεσμός, θα εδραιώνεται και θα βελτιώνεται, θα φαίνεται πως αυτός ο τόπος έχει ελπιδοφόρο μέλλον μπροστά του.» κι ολοκλήρωσε λέγοντας πως: «Να ευχαριστήσω κι εγώ τα παιδιά από τον Δήμο, που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ήταν μια σύνθετη διοργάνωση, πρωτόγνωρη και για μας, με υψηλές απαιτήσεις. Κουραστήκανε πάρα πολύ, στο τέλος, όμως, βγήκαμε ασπροπρόσωποι και τους ευχαριστούμε κι εμείς σαν Δημοτική Αρχή. Και σίγουρα ευχαριστούμε κι όλους τους υπεύθυνους των Δομών, την κ. Κουτούση, που πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ οργάνωσης, και τον κ. Φαλούκα, ο οποίος από την αρχή το δέχτηκε με μεγάλη χαρά και το στήριζε με πάρα πολλή προσωπική προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ.».

ΡΟΚ ΠΑΡΤΥ

Ακολούθησε ένα «ροκ-πάρτι», με τα συγκροτήματα «COONIA BELLA» και «BLUEBERRY JAM», με το οποίο ολοκληρώθηκε η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εβδομάδα παρουσίασης σχολικών δραστηριοτήτων σε χώρους που διέθεσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως αναμνηστικές βεβαιώσεις στα σχολεία, στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές, στους συντονιστές της παρουσίασης των μαθητικών μουσικοχορευτικών σχημάτων, κ.κ. Αθανάσιο Ραφτόπουλο και Μαρία Κουτούση, καθώς και στο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης κ. Ντία Χατζηπαυλή, επέδωσαν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Σχολικών Επιτροπών κ. Χρήστος Χατζηιωάννου, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου και ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας κ. Αθανάσιος Φαλούκας.

 

Απόστολος Σαλονικίδης

 

 

Διαβάστε εδώ για την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων

Διαβάστε εδώ για την δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων

Διαβάστε εδώ για την τρίτη μέρα των εκδηλώσεων

Διαβάστε εδώ για την τέταρτη μέρα των εκδηλώσεων

Διαβάστε  εδώ για την πέμπτη μέρα των εκδηλώσεων

Διαβάστε  εδώ για την έκτη μέρα των εκδηλώσεων

 

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας και Πρόεδρος του Δικτύου «ΣΗ.ΜΑ.-Α.Ε.Π.», κ. Αθανάσιος Φαλούκας

 

Από τους συντονιστές της παρουσίασης των μαθητικών μουσικοχορευτικών σχημάτων, ο κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος

 

Απονομή αναμνηστικών από τον δήμαρχο Ν.Ιωνίας κ. Γκότση

 

 

Από αριστερά οι κ.κ. Ραφτόπουλος, Φαλούκας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χατζηιωάννου

 

 Καταχωρήθηκε την: 21/06/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!