Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» 
Τα νέα της πόλης μας

ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ»

Το απόγευμα της Κυριακής (28/1), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Ν. Ιωνίας, σε μια όμορφη εορταστική εκδήλωση, ο Α.Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «Ανατολή» πραγματοποίησε την τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, παρουσία πλήθους αθλητών και αθλητριών, γονιών, μελών και φίλων του συλλόγου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιπρόεδρος του Α.Γ.Σ. «Ανατολή», κ. Ιωάννης Ιωάννου, ο οποίος είχε και την ευθύνη του συντονισμού της παρουσίασης, δίνοντας τη «σκυτάλη» στη Χορωδία μικρών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, οι οποίοι ερμήνευσαν πρωτοχρονιάτικους σκοπούς, καθώς και ένα υπέροχο τραγουδάκι με αθλητικό περιεχόμενο για τους αγώνες δρόμου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στη συνέχεια, ο Πρεσβύτερος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, π. Κωνσταντίνος, ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε προς όλες και όλους, λέγοντας πως: «Και από εμένα χρόνια πολλά, καλή χρονιά στον σύλλογο και σε όλους εσάς υγεία, και πάντοτε να έχετε κάθε καλό στη ζωή σας.».

Ακολούθως, έκοψαν κομμάτια πίτας και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά (κατά σειρά): ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και δημοτική σύμβουλος («Δύναμη προοπτικής») κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. «Ανατολή» κ. Ευάγγελος Βασιλείου, ο κ. Ανδρέας Θεοχαράτος ως εκπρόσωπος των προπονητών του συλλόγου, καθώς και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ινεπολιτών-Κασταμονιτών Ν. Ιωνίας «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» κ. Γιάννης Ηλιού, εκπροσωπώντας όλα τα σωματεία της πόλης. Επιπλέον, κομμάτια πίτας έκοψαν αντιπροσωπευτικά μία αθλήτρια και ένας αθλητής του συλλόγου.

ΟΜΙΛΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ευάγγελος Βασιλείου, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες και όλους, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Είχα πει στην περσινή κοπή της πίτας ότι το 2016 ήταν ένα δίσεκτο έτος και ότι το 2017 θα ήθελα να ήταν ένα καλύτερο έτος. Παραλάβαμε μια λαμπρή ιστορία, για την οποία έχουν μοχθήσει πολλοί και προσπαθούμε να περάσουμε στις επόμενες σελίδες για να τις παραδώσουμε στους επόμενους, και έτσι να συνεχιστεί η σκυταλοδρομία προσφοράς στον σύλλογο, στους ανθρώπους, στη Νέα Ιωνία. Το 2017, δυστυχώς, μας άφησε μια πικρή γεύση στα χείλη, μια πληγή στην καρδιά. Δυστυχώς, η ομόνοια και η συνεργασία δεν ήταν από τα προτερήματα κάποιων ανθρώπων, που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν αυτόν τον σύλλογο, αυτό για το οποίο θα έπρεπε να ασχοληθούν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, πέρα και πάνω από κάθε προσωπικό ή άλλο συμφέρον.», προσθέτοντας πως: «Αμέσως μετά από την κοπή της Βασιλειόπιτάς μας, τέτοιον καιρό πέρσι, βρεθήκαμε σε έναν κυκεώνα δικαστικών αντιπαραθέσεων, ο οποίος μας οδήγησε στη λειτουργία με ένα μισό Δ.Σ.. Κι όμως, αυτό το μισό Δ.Σ. κατάφερε και ανταπεξήλθε σε όλες τις απαιτήσεις του συλλόγου. Βλέπετε, τα αθλητικά σωματεία είναι ζωντανοί οργανισμοί, με καθημερινή δραστηριότητα. Απαιτούν δόσιμο ψυχής από τους προπονητές, προσπάθεια και ιδρώτα από τους αθλητές και απόλυτη δέσμευση από τη Διοίκηση για την επίτευξη του στόχου. Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη του Δ.Σ., που μου στάθηκαν ακλόνητα στον σκοπό του συλλόγου, τους κ.κ.: Τσαγκαράκη, Ιωάννου, Κοντουδάκη και Φιλντισάκο, που έκαναν δυνατή την προσπάθεια και τη συνέχιση της πορείας.».

Συνεχίζοντας, ο κ. Βασιλείου παρουσίασε έναν κατατοπιστικό απολογισμό των πεπραγμένων του Α.Γ.Σ. «Ανατολή» για το 2017, με παράλληλη προβολή σχετικού οπτικοακουστικού υλικού, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας πως: «Αγαπητοί φίλες και φίλοι, έτσι θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, με αυτές τις αρχές, με αγάπη για τον αθλητισμό, που να μας τροφοδοτεί και να μας ενδυναμώνει. Και η σημερινή παρουσία σας, που γεμίσατε την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου (για το οποίο ευχαριστούμε και πάλι τον Δήμο, που μας το έχει παραχωρήσει για άλλη μια χρονιά), είναι η επιβεβαίωση για τη συνέχιση της πορείας. Ο σύλλογος έχει ιστορία, έχει δυναμικό παρόν, έχει αισιόδοξο μέλλον.».

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητριών και των αθλητών του συλλόγου, οι οποίοι πέτυχαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των παιδιών που διακρίθηκαν για τη μαθητική τους απόδοση στα σχολεία τους κατά την περσινή χρονιά, κατόπιν βραβεύτηκαν οι μεγαλύτερης ηλικίας αθλήτριες και αθλητές που είχαν εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις, καθώς επίσης πραγματοποιήθηκε και μία ιδιαίτερη απονομή, για τη διαχρονική εθελοντική προσφορά του στον σύλλογο, στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην μέλος του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. «Ανατολή», κ. Πρόδρομο Παπαδόπουλο, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική του διάκριση από τα χέρια του Προέδρου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Ιωνίας κ. Γιώργου Ουσταμπασίδη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ πολλών άλλων, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος, καθώς και Πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών, προσφυγικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις κληρώσεις διαφόρων δώρων για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου.

 

Απόστολος Σαλονικίδης

 

O Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. «Ανατολή» κ. Ευάγγελος Βασιλείου 

O Ταμίας του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. «Ανατολή» κ. Τσαγκαράκης

O Αντιπρόεδρος του Α.Γ.Σ. «Ανατολή», κ. Ιωάννης Ιωάννου

O Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης

O επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης

H Πρόεδρος του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και δημοτική σύμβουλος («Δύναμη προοπτικής») κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου

O Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου

O Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου

H επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου

O Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. «Ανατολή» κ. Ευάγγελος Βασιλείου

O κ. Ανδρέας Θεοχαράτος ως εκπρόσωπος των προπονητών του συλλόγου

Βράβευση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην μέλους του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. «Ανατολή», κ. Πρόδρομου Παπαδόπουλου

Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Ιωνίας κ. Γιώργος Ουσταμπασίδης

 Καταχωρήθηκε την: 03/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!