Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" κ. ΜΑΝΟΥΡΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ κας ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ 
Τα νέα της πόλης μας

Λυπάμαι πολύ που ένα προσωπικό μήνυμα γίνεται προσπάθεια να πάρει πολιτική χροιά. Δείχνει προσωπική εμπάθεια. Μετά τα δημόσια σχόλια που διάβασα από την πρώην φίλη μου, οφείλω να δημοσιοποιήσω το κατά τη γνώμη της «περίεργο» μήνυμα που τόσο την έθιξε.

«Καλησπέρα. Έμαθα ότι ήρθες και φεύγεις πάλι. Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Άσχετα από την προσωπική μας αλληλοεκτίμηση που θεωρούσα δεδομένη, θεωρώ ότι θα έπρεπε να ρωτήσεις και τη γνώμη μου για κάποια ζητήματα. Εγώ προσπάθησα να σε βρω. Σε κάθε περίπτωση, σκέψου και κρίνε έστω και με μονόπλευρη ενημέρωση. Απλά σου λέω, έστω και μέσα από αυτό το μήνυμα, ότι καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν αυτά που έχεις ακούσει. Μακάρι να συνέλθεις και να πράξεις το αυτονόητο. Για ‘μένα ήσουν φίλη και όχι σακούλι με σταυρούς. Να περνάς καλά».

Κανένα άλλο σχόλιο. Η πόλη και οι πολίτες έχουν προβλήματα και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον κατήφορο της εμπάθειας, που δεν αφορά πολιτικές, αλλά προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπό μου, δυστυχώς από πρώην συναδέλφους.

Παναγιώτης ΜανούρηςΚαταχωρήθηκε την: 29/06/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!