IoniaNet  


Poll ID 23 does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α & Β ΒΑΘΜΟΥ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΩΑΝ. ΧΡΥΣΑΦΗ 10 Τ.Κ.16346 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνο - fax 210 9939900 Κινητό 6980602038

http://www.syndikatoota.blogspot.com

e-mail: syndikatoota@gmail.com

ΑΘΗΝΑ 9-5-2017

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 030

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 11-5-2017

ΑΠΟ ΤΙΣ 07:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12:00

ΣΥΚΓΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 08:00 ΣΤΗ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.

Συνάδελφοι/σσες

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ πιστή στη πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης και της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων χτυπώντας δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων έρχεται παραμονές της νέας βαρβαρότητας που μας ετοιμάζει να εξαγγείλει τη 2χρόνη προσχολική αγωγή. Να πουλήσει επί της ουσίας φούμαρα με μεταξωτές κορδέλες στο πλαίσιο των αντιμέτρων. Στους τακτικισμούς της κυβέρνησης οι εργαζόμενοι αλλά και οι γονείς δεν πρέπει να τσιμπήσουν.

Είναι η ίδια κυβέρνηση που πέρυσι έβαλε τους ιδιώτες βαθιά στο χώρο των παιδικών σταθμών μέσα από λεγόμενα voucher. Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και η πλειοψηφία των δημάρχων. Που έχουν στη κυριολεξία το θράσος να μας λένε ότι θα πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να κάνουμε πίσω από τις απαιτήσεις μας. Κυβέρνηση και πλειοψηφία της ΚΕΔΕ εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας.

Τεράστια είναι η ευθύνη και της πλειοψηφίας της ΠΟΕ ΟΤΑ που καλεί τη πλειοψηφία της ΚΕΔΕ σε κοινό μέτωπο. Καλεί σε κοινό μέτωπο ποιους; Αυτούς που έχουν υιοθετήσει το σύνολο της αντεργατικής πολιτικής των κυβερνήσεων, όπου κάθε μέρα το μόνο που σκέπτονται είναι το πώς θα καταπατήσουν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και στο χώρο των παιδικών σταθμών.  

Συνάδελφοι το αίτημα για 2χρόνη Προσχολική Αγωγή δημόσια και δωρεάν στα πλαίσια του 12χρόνου σχολείου δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με την ανάγκη ανάπτυξης της πάλης για πλήρη ολοκληρωμένη ανάπτυξη των δημόσιων δομών αγωγής και φροντίδας των βρεφών και των νηπίων. Όποιος λέει το αντίθετο είναι κακοπροαίρετος.

Είναι κρίσιμο τώρα να μπουν στο επίκεντρο της πάλης οι σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων , των παιδιών και συνολικά της λαϊκής οικογένειας. Να καταδικαστούν από το λαϊκό κίνημα όσοι επιλέγουν με τη στάση τους να νομιμοποιούν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί εξυπηρετώντας τα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη ΠΕΜΠΤΗ 11-5-2017 από τις 07:00 μέχρι τις 12:00 αλλά και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 08:00 στη πλατεία Κλαυθμώνος

Απαιτούμε :

Αποκλειστικά Κρατικούς Δημόσιους Δωρεάν παιδικούς σταθμούς. Με γενναία και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Κατάργηση κάθε εισφοράς των γονιών. Κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών.

Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων στους Σταθμούς χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων σε παιδαγωγικό, βοηθητικό προσωπικό, με πλήρη μισθολογικά - εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουμε απάντηση συνολικά στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης με τη μαζική συμμετοχή μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ 17 Μαΐου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ


ΑΘΗΝΑ 10-05-2017    

Αρ. πρωτ. 031

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενώ η πλειοψηφία της ΠΟΕ-ΟΤΑ κάνει κομπρεμί με την ΚΕΔΕ, δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα από συναδέλφους που εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας για απειλές από τις δημοτικές αρχές σε περίπτωση που συμμετάσχουν στην αυριανή στάση εργασίας.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτου σχέσης εργασίας να πάρουν μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 11-5-2017. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό του (άρθρο 32, παρ.2) που συζητήθηκε στις 8/7/2011 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με αρ. απόφαση 4174/2011 δικαίωμα σε στάση ή σε απεργία έχουν το σύνολο των εργαζομένων  μελών και μη μελών στους Δήμους και τη Περιφέρεια Αττικής.

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

Μην δέχεσαι να ζεις φοβισμένος. Αψήφησε τους εκβιασμούς.

Συμμετέχουμε μαζικά στην αυριανή στάση εργασίας από τις 07:00 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι αλλά και στη συγκέντρωση στις 08:00 το πρωί στην πλατεία Κλαύθμωνος.        

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

 Καταχωρήθηκε την: 10/05/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!