Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ Ν. ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗ Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

Είσοδος σημαίας 

Οι Παλαιοί Πρόσκοποι Ν.Ιωνίας αποτελούν μια παρακαταθήκη για την πόλη μας. Με σοβαρότητα και κύρος, αλλά με καρδιά μικρού παιδιού, βαθιά Ιωνιώτες, αγκαλιάζουν διαχρονικά την ιστορική διαδρομή αυτής της πόλης, αφού ο καθένας και όλοι μαζί έχουν γνωρίσει πρόσωπα και καταστάσεις και έχουν συμβάλλει σημαντικά με την παρουσία τους στην εξέλιξη των πραγμάτων στη Ν.Ιωνία. Γι΄αυτό η κοπή της ετήσιας πίτας τους έχει μεγάλη σημασία και συγκεντρώνει ένα ειδικό, νοσταλγικό ενδιαφέρον ,αλλά κι έναν ορατό δυναμισμό και διάθεση συμμετοχής στα κοινά.

Η κοπή της ετήσιας πίτας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων έγινε την Τετάρτη 24/1 στο Συνεδριακό κέντρο Ν.Ιωνίας παρουσία πολλών φορέων ,τοπικών συλλόγων και πολλών φίλων της Ένωσης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ στην αίθουσα και συνεχίστηκε με την προσφώνηση των παρευρισκομένων εκπροσώπων φορέων από τον κ. Θεόδωρο Τσεσμελή. Στη συνέχεια καλωσόρισε τους παρόντες ο Αρχηγός της Ένωσης Π.Π.κ. Όμηρος Ακιανίδης, ο οποίος ευχήθηκε το νέο έτος να είναι καλύτερο και πιο δημιουργικό. Ακολούθησε ένα ενημερωτικό video (δημιουργία του μέλους των Π.Π.κ. Σινέκογλου)από την πλούσια δραστηριότητα  της Ένωσης στη διάρκεια του προηγούμενου έτους και συνεχίστηκε με την ευλογία της πίτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευχήθηκε στον Σύλλογο ενδυνάμωση του εξαιρετικού έργου του, προτρέποντας τα μέλη της Ένωσης να συνεχίσουν να κάνουν πράξη όσα πρεσβεύουν και να μεταλαμπαδεύσουν τις αξίες τους στα μικρά παιδιά, δίνοντας το παράδειγμα. Κομμάτι πίτας έκοψαν, με ευχές για μια δημιουργική χρονιά και συνέχεια του επιτυχημένου έργου της Ένωσης, ο δήμαρχος κ. Γκότσης, ο επικεφαλής της δημ παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Μανούρης, η επικεφαλής της δημ. παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κα Θωμαΐδου και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τσομπάνογλου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή βραβείων από τον κ. Ακιανίδη, σε μνήμη του Π.Προσκόπου ΜΙΜΗ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ, στους καλύτερους Προσκόπους των 2 Συστημάτων της πόλης μας, του Ιωσήφ Τουρλίδη από το 1ο σύστημα Αεροπροσκόπων και της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το 4ο σύστημα των Προσκόπων Περισσού.

Η συνέχεια της κοπής πίτας είχε κι ένα συγκινητικό μέρος, μιας και τιμήθηκε ο εκλιπών, φίλος όλων μας, ο Πρόσκοπος, ο ζωγράφος ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗΣΣτάθης Παπαδόπουλος εκ μέρους των Ένωσης μίλησε για τον καλλιτέχνη  με λόγια ζεστά, περιγραφικά της διαδρομής του, συνοδεία προβαλλόμενων φωτογραφιών από τη ζωή και το έργο του και ενός τραγουδιού για τον Νίκο από τον αδελφό του Λεωνίδα. Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ν.Ιωνίας τίμησε το Νίκο Βουλγαρέλη με μια αναμνηστική γελοιογραφία που είχε σκιτσάρει ο καλλιτέχνης ως δώρο στη Λέσχη Π.Προσκόπων και που τώρα εδόθη από τον κ. Ακιανίδη στην σύζυγο του εκλιπόντος Πόπη, η οποία συγκινημένη ευχαρίστησε τους διοργανωτές και φίλους του άντρα της.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε  με μουσικά κομμάτια σε απόδοση της Χορωδίας της Ι.Μητρόπολης Ν.Ιωνίας-Φιλαδελφείας υπό τη διεύθυνση του κ. Χουρμουζίου Νταραβάνογλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός από τους προαναφερθέντες και οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Α.Χατζησαββίδης(Ελπίδα για τη Ν.Ιωνία-ΠΑΚ), Ν.Μπράτιμος(Ιωνία Νέα Άποψη-Η πόλη μας),Β. Γεωργιάδου(Δύναμη Προοπτικής) και από την «Ενότητα» οι κ.κ.Ο.Κατημερτζή και Χ.Χατζηιωάννου, καθώς και πολλοί πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και τοπικών συλλόγων.

Βασίλειος Μαγκαναδέλλης

 

Ο κ. Θεόδωρος Τσεσμελής

Ο Αρχηγός της Ένωσης Π.Π.κ. Όμηρος Ακιανίδης

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. κ. Γαβριήλ

 

Ο δήμαρχος κ. Γκότσης

Ο επικεφαλής της δημ παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Μανούρης

Η επικεφαλής της δημ. παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κα Θωμαΐδου

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τσομπάνογλου

Απονομή βραβείων

Ο κ. Στάθης Παπαδόπουλος μιλά για το Ν. Βουλγαρέλη

Ο εκλιπών Ν. Βουλγαρέλης

Αναμνηστική γελοιογραφία που είχε σκιτσάρει ο καλλιτέχνης εδόθη από τον κ. Ακιανίδη στην σύζυγο του εκλιπόντος Πόπη Βουλγαρέλη

Η Χορωδία της Ι.Μητρόπολης Ν.Ιωνίας-Φιλαδελφείας υπό τη διεύθυνση του κ. Χουρμουζίου Νταραβάνογλου

 Καταχωρήθηκε την: 29/01/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!