Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ «ΠΟΔΑΡΙΚΟ» ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ «ΠΟΔΑΡΙΚΟ» ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ν. Ιωνίας, σε μία εορταστική εκδήλωση, με πολύ κόσμο, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/1), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Ν. Ιωνίας, κάνοντας «ποδαρικό» στις φετινές εκδηλώσεις για την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην πόλη μας από συλλόγους και άλλους φορείς.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ν. Ιωνίας, κ. Δημήτρης Κυριόγλου, λέγοντας πως: «Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το 2018 για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η βοήθεια όλων των εθελοντών ήταν απεριόριστη και με βάση ακριβώς αυτούς αντλήσαμε όλη τη δύναμη της αλληλεγγύης των εθελοντών και μπορέσαμε και κάναμε ό,τι κάναμε το 2017.». Στη συνέχεια, ο κ. Κυριόγλου ευχαρίστησε όλους όσοι προμηθεύουν με διάφορα είδη το Κοινωνικό Παντοπωλείο και ακόμη αναφέρθηκε στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του, όταν οι εθελοντές ήταν μόλις δέκα.

ΕΥΧΕΣ

Αμέσως μετά, ευχήθηκε και έκοψε το πρώτο κομμάτι της πίτας ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, ο οποίος είπε πως: «Να ευχηθώ χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη, να συνεχίσετε το έργο που κάνετε τόσα χρόνια.», προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως: «Καλό θα ήτανε να μην υπήρχε καμία οικογένεια που να χρειαζόταν αυτή τη βοήθεια. Εύχομαι, λοιπόν, τα επόμενα χρόνια να λιγοστεύουν αυτοί που χρειάζονται βοήθεια, κι εσείς τη δύναμή σας και την αγάπη και την αλληλεγγύη, που νιώθετε για τον συνάνθρωπο, να τα διοχετεύετε σε άλλους τομείς. Δηλαδή, να μην είναι κυρίαρχο το να είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να δίνει κάποια τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Εύχομαι, λοιπόν, τα επόμενα χρόνια να λείψει αυτό το φαινόμενο και εμείς να ασχολιόμαστε με άλλα πράγματα, που κι αυτά, βέβαια, θα βοηθάνε τους συνδημότες μας.».

Το επόμενο κομμάτι έκοψε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Παναγιώτης Μανούρης, λέγοντας πως: «Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Συγχαρητήρια για την εθελοντική συνεισφορά σας, που είναι πολύτιμη για την πόλη. Είναι γεγονός ότι μέσα στην κρίση, στα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν, αυτή η δομή, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, οφείλεται στα άμεσα αντανακλαστικά του σημερινού Δημάρχου, του Ηρακλή Γκότση. Θεωρώ ότι ενήργησε σωστά η Δημοτική Αρχή. Βέβαια, υπήρξε και η προθυμία του Δ.Σ.. Σε βασικά ζητήματα, όταν υπάρχει στη μέση το πρόβλημα της επιβίωσης, νομίζω ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για διαφορετικές πολιτικές. Μπορεί σε κάποια ζητήματα να διαφωνούμε πολλές φορές, αλλά η ουσία είναι το να μπορούν να παρέχονται αυτές οι υπηρεσίες από εσάς τους εθελοντές, και είναι το σημαντικότερο και πρέπει να επιτευχθεί. Οφείλουμε να ομολογήσουμε, όμως, ότι υπήρξαν πρωτοβουλίες συγκεκριμένων ανθρώπων. Και να πω ότι κι εμείς ευχόμαστε πραγματικά στο μέλλον να μειωθούν αυτές οι ανάγκες.» κι ακόμη επισήμανε μεταξύ άλλων πως: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στην Κοινωνική Υπηρεσία, υπάρχει εμπιστοσύνη και στο πρόσωπο του κ. Κυριόγλου. Καμιά φορά οφείλουμε να το τονίζουμε.».

Ακολούθως, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής», κ. Δέσποινα Θωμαΐδου έκοψε το επόμενο κομμάτι της πίτας, ευχόμενη: «Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, καλή κι ευλογημένη χρονιά, με υγεία πάνω από όλα. Ο καινούργιος χρόνος να φέρει λιγότερο πόνο, λιγότερη θλίψη, λιγότερη δυστυχία σε όλες τις οικογένειές μας.» κι ακόμη είπε μεταξύ άλλων πως: «Είμαστε κοντά σαν παράταξη στον κ. Κυριόγλου, στον αγαπημένο μου κ. Δημητράκη. Τον ξέρω από μικρό παιδί. Πραγματικά δίνει εαυτόν. Είναι ακούραστος, είναι εργατικός. Δεν νομίζω κ. Δήμαρχε στη θέση αυτή να μπορούσε να σταθεί κάποιος άλλος.» προσθέτοντας πως: «Θέλω να πω ότι η παράταξή μας, με τους εκπροσώπους της, στέκεται πραγματικά κοντά στα προβλήματα και κοντά στη Δημοτική Αρχή. Είμαστε δίπλα σας για να βοηθήσουμε, γιατί όλα τα κοινωνικά προβλήματα δεν έχουνε χρώματα, ούτε πολιτικές αντιπαραθέσεις, παρά μόνο όλοι πρέπει να αντιμετωπίζουμε πάνω από όλα την ανθρωπιά και τον εθελοντισμό όπως τον αντιμετωπίζουν όλοι οι εθελοντές, που βρίσκονται εδώ ανάμεσά μας σήμερα, και θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους συγχαρώ. Επίσης, να συγχαρώ και την Κοινωνική Υπηρεσία.».

Στη συνέχεια, ευχήθηκαν και έκοψαν κομμάτια βασιλόπιτας κατά σειρά: ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.: Όλγα Ακιανίδου και Όλγα Κατημερτζή από την «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», Ελισσάβετ Γεωργιάδου από τη «Δύναμη προοπτικής» και το τοπικό παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρείας και Βασίλης Χριστοδούλου από τη «Δημιουργία Αλληλεγγύη», ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Ν. Ιωνίας και Πρόεδρος της Ο.Π.Σ.Ε. κ. Λουκάς Χριστοδούλου, η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ν. Ιωνίας κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, η ΙΟΝΙΑΝΕΤ με την υπογράφουσα (σημειωτέον, έτυχε το «φλουρί»), ο Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» κ. Ευάγγελος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Ρουμελιώτικης Εστίας κ. Κώστας Βελιανίτης, ο Πρόεδρος της ΔΙΑ.Π.Ε. κ. Γιάννης Δαρμογιάννης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ιωνίας «Η Καππαδοκία» κ. Κούλα Μπρόλιου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη «Ο Ζέφυρος» κ.Μαίρη Αρώνη κ.ά..

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα κέρασμα που προσφέρθηκε στον αίθριο χώρο του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου, κι ακόμη οφείλουμε να σημειώσουμε πως ανάμεσα στο πολυπληθές κοινό παρευρίσκονταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ν. Ιωνίας κ. Κυριάκος Χαμαλίδης, ο Ταμίας του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» κ. Κώστας Τσαγκαράκης, καθώς και η Ταμίας της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας κ. Ξένια Παλλιόγλου.

 

Παναγιώτα Σούγια

Ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ν. Ιωνίας, κ. Δημήτρης Κυριόγλου

Ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Παναγιώτης Μανούρης

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής», κ. Δέσποινα Θωμαΐδου

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου 

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φώτης Τσομπάνογλου

Η δημοτική σύμβουλος«Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», κ.Όλγα Ακιανίδου

Η δημοτική σύμβουλος«Ενότητα για τη Νέα Ιωνία»,κ.Όλγα Κατημερτζή

Η δημοτική σύμβουλος κ.Ελισσάβετ Γεωργιάδου από τη «Δύναμη προοπτικής» και το τοπικό παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρείας(πρόεδρος)

Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Βασίλης Χριστοδούλου από τη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Ν. Ιωνίας και Πρόεδρος της Ο.Π.Σ.Ε. κ. Λουκάς Χριστοδούλου

Η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ν. Ιωνίας κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ με την υπογράφουσα δημοσιογράφο Π.Σούγια(σημειωτέον, έτυχε το «φλουρί»)

Ο Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» κ. Ευάγγελος Βασιλείου

Ο Πρόεδρος της Ρουμελιώτικης Εστίας κ. Κώστας Βελιανίτης

Ο Πρόεδρος της ΔΙΑ.Π.Ε. κ. Γιάννης Δαρμογιάννης

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ιωνίας «Η Καππαδοκία» κ. Κούλα Μπρόλιου

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη «Ο Ζέφυρος» κ.Μαίρη ΑρώνηΚαταχωρήθηκε την: 18/01/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!